Tilbud

Gjør et godt kupp!

Naboen

En ektemann som ofte er borte. Et arbeid som ikke engasjerer. En triviell hverdag. For Colombe er den ene dagen lik den andre. Hvordan skulle hun kunne forestille seg hva som venter henne i den sjarmerende leiligheten hun og familien nettopp har flyttet inn i? Naboen i etasjen over, en anerkjent og populær lege, har gått til krig mot henne. Det er bare taket som skiller mellom henne og hennes verste fiende. En dag holder ikke Colombe ut lenger og bestemmer seg for å ta saken i egne hender. Men hvor langt er hun villig til å gå for å få tilbake nattesøvnen og likevekten?
Naboen er en uhyggelig psykologisk spenningsroman, der Tatiana de Rosnay vekker vår dypeste frykt ved å plassere dramaet rett foran vår egen dør.

Superpris på Nesbø!

Kniv

Jo Nesbø er tildelt Rivertonprisen 2019 for "Kniv", og er med det den mest dekorerte Rivertonvinneren i prisens historie.

I bok nummer tolv er Harry Hole i deep shit, og vet ikke hvordan han skal kare seg opp av gjørma. Livet dreier seg om én eneste ting: Å finne gjerningsmannen.