Medlemsblad

NR. 05/2020

Som medlem får du hele medlemsbladet med intervjuer, anbefalinger og annet krimstoff tilsendt gratis. Her finner du bøker, produkter og tilbud som nevnes i denne periodens medlemsblad.

Tre brødre — et dødsfall — ingen svar

Ingenting er som du tror

I det brutale, øde landskapet sørvest i Queensland i Australia drar du aldri noe sted uten ekstra forsyninger. Og dersom noe skulle skje, blir du sittende i bilen og vente på hjelp. Det er din eneste mulighet til å overleve.

Jeg leste den på 24 timer. Den er gripende, atmosfærisk og dypt tilfredstillene.

- Val McDermid

Kåret til årets beste svenske krim 2019 av Svenska Deckarakademin

Skyggejegeren

En februarnatt i 1944 blir en kvinne funnet fastspikret til gulvet i leiligheten sin i Stockholm. 30 år senere blir ytterligere en kvinne funnet på samme måte.
Jakten på morderen får skjebnesvangre konsekvenser for de tre politietterforskerne som arbeider med sakene. Britt-Marie på 1970-tallet, Hanne på 1980-tallet og Malin som er politietterforsker i dag.

Krimkuppet!

Skuggasund

Vi befinner oss utenfor Nasjonalteatret i Reykjavik i 1944. Det er allierte soldater overalt. Det uferdige teatret står der som et tussmørkt høydedrag omkranset av berghamrer, nå et depot for de allierte, og et hemmelig møtested for forbudt elskov.