Medlemsblad

NR. 20/2018

Som medlem får du hele medlemsbladet med intervjuer, anbefalinger og annet krimstoff tilsendt gratis. Her finner du bøker, produkter og tilbud som nevnes i denne periodens medlemsblad.

Kongen av islandsk krim er tilbake!

Krim, krig og kjærlighet

Året er 1943. Den andre verdenskrig er i ferd med å kulminere. I Petsamo, helt nord i Finland, er redningskrysseren Esja klar for en livsfarlig fluktrute når 260 islendinger går om bord.

Nominert til glassnøkkelen 2018

terning5-med-hvit-kant.png 

Elegant og intens thriller!

- Dagbladet

Babylon Berlin

Boken bak den kritikerroste Tv-serien Babylon Berlin vist på NRK!

Berlin 1929: Demonstrasjoner og opptøyer truer rikets sikkerhet. Den unge, ærgjerrige kriminalassistent Gereon Rath er blitt overført til politiets sedelighetsavdeling etter å ha skutt en psykopatisk massemorder i selvforsvar. Men han klarer ikke å la være å blande seg inn i drapsavsnittets arbeid, og da liket av en mann blir funnet i en av Berlins kanaler, øyner Rath sjansen til å oppklare saken og bli forfremmet til avdelingen A. Babylon Berlin er en hardkokt krim med intriger og action, men gir samtidig et levende bilde av den tyske hovedstaden i en rastløs og dekadent tid.

Den stumme døden

Berlin, 1930. I et filmstudio foregår innspillingen av en romantisk komedie. Den endres raskt til tragedie da en lysprosjektor faller ned og dreper hovedrolleinnehaveren – den berømte, men etter hvert litt fallerte Betty Winter.

Val McDermid + kortstokk

Gjør et kupp med kortstokk

Intense McDermid!

Da en tenåring kolliderer i bilen han har stjålet og havner i koma, avslører en rutinemessig DNA-prøve en forbindelse til en gammel uløst drapssak. Å finne svaret på denne gåten burde nå være en smal sak, men etterforsker Karen Pirie må snart innse at de nye sporene ikke er så nyttige som hun hadde håpet.