Medlemsblad

NR. 06/2019

Som medlem får du hele medlemsbladet med intervjuer, anbefalinger og annet krimstoff tilsendt gratis. Her finner du bøker, produkter og tilbud som nevnes i denne periodens medlemsblad.

I hans mørke sinn er drap en kunst

En morders mesterverk

Det er ikke ofte det skapes nye krimhelter vi virkelig blir nysgjerrige på her i Norge. Ofte er det godt å lese om de kjente og kjære som Harry Hole, Varg Veum, Konrad Sejer, Cato Isaksen. For å nevne noen. Men så ble vi kjent med Bogart Bull! I forfatter Øistein Borges mørke fantasi har han skapt en krimhelt som både er sympatisk, sårbar, smart og ikke minst menneskelig!

Jeg er nummer 13 starter men at det i september 2017 blir funnet en norsk utvekslingsstudent drept i en park utenfor Amsterdam. Hun er myrdet med en boltpistol. Kriminaletterforsker Bogart Bull sendes sørover med første fly. I den nederlandske hovedstaden befinner det seg en mann som kaller seg Rezník og betrakter seg selv som en grensesprengende kunstner.

Gjør et kupp!

Ved elven

Fem år etter at han ble frikjent for drap, vender Adam Chase tilbake til sin barndoms by, men der møter han en utbredt mistanke om at han likevel var skyldig i forbrytelsen. Han forsøker å gjenoppta kontakt med familie, kjæreste og venner, men kort tid etter hjemkomsten blir han antastet og banket opp.

Når nye lik begynner å dukke opp, vender hele byen seg mot ham. Han oppdager gradvis at menneskene han har kjent hele livet, bærer på uhyggelige hemmeligheter – og at sannheten om drapet han ble tiltalt for, er mer skremmende enn han kunne ha forestilt seg.