Medlemsblad

NR. 03/2022

Som medlem får du hele medlemsbladet med intervjuer, anbefalinger og annet krimstoff tilsendt gratis. Her finner du bøker, produkter og tilbud som nevnes i denne periodens medlemsblad.

Vi hyller kongen av spenningseventyr!

De to familiedynastiene Courtney og Ballantyne møtes i Wilbur Smiths nye bok!

Kongenes konge av legendariske Wilbur Smith er en episk spenningshistorie om krig, kjærlighet, svik og mot. To av Wilbur Smiths familier, Courtney og Ballantyne, forenes i denne etterlengtede oppfølgeren til bestselgeren Solens triumf.

En vakker septemberdag i Kairo 1887. Penrod Ballantyne er lykkelig forlovet med Amber Benbrook. Men da Penrods tidligere kjæreste, Lady Agatha, sprer ondsinnede rykter om ham, drar Amber til villmarken i Abyssinia med tvillingsøsteren Saffron og mannen hennes Ryder Courtney. De er på et oppdrag for å etablere en sølvgruve og legger ut på den farlige reisen til hovedstaden Addis Abeba. Der blir de ønsket velkommen av Menelik, kongens konge.

Jubileumskupp!

BLOMUS vase OVALO

BLOMUS vase OVALO

Håndlaget designvase fra Blomus i en nydelig matt/frostet blåfarge.

Vasen er like lekker med eller uten blomster.

Størrelse 17 x 17 cm.

Kriminelt godt kupp!

Jaget

Jakten på fortapte sjeler

Et barbarisk drap i Bjørvika. En søkkrik investor siktes for finansiering av terror. Noe stort er under oppseiling i byen som har opplevd terror på nært hold før …