Medlemsblad

NR. 1/2018

Her finner du en oversikt over alle de gode tilbudene i denne periodens medlemsblad. Ønsker du å lese medlemsbladet online kan du også gjøre dette.

 

Hovedbok

Ingen moralske skrupler

Du kan like godt merke deg gateadvokat Sebastian Rudd med en gang. John Grishams nye, fargerike helt er råere, barskere og mer kynisk enn hans tidligere helter. 

Den atten år gamle punkeren Gardy, en hjernedød dropout, som advokat Rudd kaller ham, er siktet for et satanistisk dobbeltmord på to jenter i den lille byen Milo, sørvest i USA. Full av tatoveringer og piercing gjør han et fullstendig håpløst inntrykk foran juryen, og er dessuten dømt på forhånd. Alle i byen tror Gardy gjorde det. Likevel tar Rudd jobben. Ikke fordi han tror det er mulig å vinne saken, men fordi det er en strålende sjanse til å avsløre anklagernes juks og fanteri og mangel på moral.


Nyhet

Bruden som forsvant

og

For fem år siden gledet Amanda seg til å gifte seg med ungdomskjæresten Jeffrey. Men natten for utdrikkingslag, forsvant bruden uten et spor …

TV-produsent Laurie Moran synes saken om den savnede bruden virker perfekt for TV-programmet Under mistanke, serien som gjenskaper og undersøker uløste saker fra virkeligheten. Men én ting er sikkert: Den som sto bak Amandas forsvinning, vil gjøre alt for å holde sannheten skjult.

Innbundet

Kriminelt billig! Kun 99,- pr. bok!

Gjør et kupp

Et offer til Molok

Åsa Larsson skildrer mennesker man tror på - i en roman det er umulig å legge fra seg!

En stor bjørn blir skutt i nærheten av Kiruna, og i bjørnens mage finner man knokler fra et menneske. Noen måneder senere blir en kvinne myrdet med en høygaffel, mens hennes barnebarn Marcus overlever ved å gjemme seg i et lekehus. Da Rebecka begynner å se på den myrdede kvinnens bakgrunn, viser det seg at usedvanlig mange av hennes nærmeste slektninger er døde. Den eneste overlevende er lille Marcus.

Innbundet