Medlemsblad

NR. 19/2022

Som medlem får du hele medlemsbladet med intervjuer, anbefalinger og annet krimstoff tilsendt gratis. Her finner du bøker, produkter og tilbud som nevnes i denne periodens medlemsblad.

Ny Joona Linna-krim!

For tre år siden mottok Saga Bauer et postkort med en truende tekst om en pistol med ni hvite kuler – der én ligger og venter på Joona Linna.

Det sto at Saga var den eneste som kunne redde ham. Hun viste kortet til Joona, men tiden gikk og trusselen bleknet som en meningsløs provokasjon. Helt til nå. En sekk med en nesten helt oppløst kropp blir funnet fastspent til et tre i Kapellskär. En hvit patronhylse er funnet på drapsstedet.

Joona Linna og Saga Bauer kjemper side om side for å sette sammen puslespillet og redde de utpekte ofrene før det er for sent. Den voldelige jakten blir stadig mer desperat. Kanskje denne seriemorderen er umulig å stoppe, kanskje de allerede sitter fast i spindelvevet.

Gudfaren

og

Politiet og mediene pekte på Ghulam Abbas, lederen av den såkalte B-gjengen som i årevis lå i krig med Young Guns og A-gjengen, og som gikk for å være en stor og svært organisert forbryterorganisasjon.

«Gudfaren har alt: en dramatisk historie, viktige budskap og en avslutning som gir håp, tross alt. Boken om den tidligere B-gjenglederen Ghulam Abbas er både vilt spennende og svært samfunnsnyttig.»

- Aftenposten

Kriinelt godt kupp!

Kongeriket

Blodig i bygdenorge

Jo Nesbø drar til bygdenorge i sin nye krimthriller. Kongeriket er et blodig familiedrama pakket inn i alle krimtriksene Nesbø er en udiskutabel mester på.