Medlemsblad

NR. 14/2017

Her finner du en oversikt over alle de gode tilbudene i denne periodens medlemsblad. Ønsker du å lese medlemsbladet online kan du også gjøre dette.

 

HOVEDBOK

Katharina-koden

To forsvunne kvinner. To uløste saker. To forskjellige måter å etterforske på. I bok nummer tolv settes politietterforsker William Wisting på sitt livs prøve.

William Wisting. Politimann med samvittighet og ekte engasjement. Han glemmer aldri sakene som ikke lot seg løse. Cold cases. En av dem er Katharina-saken. Den 10. oktober for 24 år siden forsvant Katharina sporløst fra sitt hjem og ektemann Martin Haugen. Hun hadde forsvunnet en gang før. Da het hun Katharina Bauer, var 21 år, bodde i Østerrike, satte seg på motorsykkelen og endte ferden hos Martin i Norge. Hva skjedde andre gang hun forsvant? Lever hun fortsatt? Er det mulig å løse Katharina-koden?

GJØR ET KUPP!

Stalker

For ni år siden ble presten Rocky Kyrklund dømt til psykiatrisk behandling for et brutalt mord. Selv han husker ingenting av hendelsen. Etter en alvorlig bilulykke lider han av regelmessige blackouter.  Sommeren han skal tilbakeføres til samfunnet mottar politiet en filmsekvens av en kvinne i et vindu. Neste dag blir kvinnen funnet død i sitt hjem. Det er ikke bare voldsnivået som får politiet til å tenke på Kyrklunds gamle mord. Så dukker en ny film opp hos politiet. Politiet kommer ikke til å løse saken uten Joona Linna. Problemet er at Joona har vært forsvunnet i over et år. Nesten alle tror han er død. Nesten alle.