Medlemsblad

NR. 12/2024

Som medlem får du hele medlemsbladet med intervjuer, anbefalinger og annet krimstoff tilsendt gratis. Her finner du bøker, produkter og tilbud som nevnes i denne periodens medlemsblad.

HOVEDBOKSPAKKE AV FABIANO MASSIMI OG LISA JEWELL

Krimbøkene til de late og lyse feriedagene!

Fabiano Massimi - Engelen fra München
En intens historisk thriller om Hitlers store kjærlighet og første offer!

«En spesielt vellykket krim»
- Le Figaro

Lisa Jewell - Jentene i parken
En triggende historie med en mørk hemmelighet – Jewell på sitt beste!

«Intenst spennende med overraskende vendinger og uforutsigbar slutt!»
- Goodreads

Av Fabiano Massimi

Engelen fra München

En thriller om hvordan verden kunne ha vært

Billy Summers er en leiemorder med hjertet på riktig sted. Han tar kun livet av mennesker Det er 1931, og Geli Raubel blir funnet død i leiligheten til Adolf Hitler - den stigende stjernen i det nazistiske partiet. Geli er Hitlers yndlingsniese, og det mer enn antydes at hun er Hitlers eneste sanne kjærlighet. Selv om alt tyder på selvmord, er det mange mennesker som har en god grunn til å ville drepe henne. Den egensindige etterforskeren og eks-nazisten Sigfried Sauer blir kalt inn for å løse saken.

En heftig litterær thriller sentrert rundt historiske karakterer og en sann sak som kunne ha endret historiens gang.

Av Lisa Jewell

Jentene i parken

Hva hendte egentlig i parken?

Grace bor ved en vakker park, en oase i storbyen London. Døtrene hennes, Pip og Grace kan løpe fritt rundt, inn og ut hos naboene. Nyskilte Grace har kjent naboene i årevis og stoler på dem, barna hennes er trygge.
Men er de virkelig det?
På St. Hansaften blir tretten år gamle Grace funnet bevisstløs i et mørkt hjørne av parken. Hva hendte egentlig med henne? Og hvem er ansvarlig?

 

Gjør et kupp!

Farvel, Farah Diba

Febers mareritt

En seks år gammel jente forsvinner fra hjemmet sitt midt på dagen, og politiet står uten spor. Etterforsker Eddie Feber har en datter på samme alder hjemme, og får ikke bare en vanskelig sak i hendene, men også en sak som treffer ham hardt personlig. For etter hvert som dagene går, svinner også håpet om å finne den lille jenta i live.