Medlemsblad

NR. 11/2017

Her finner du en oversikt over alle de gode tilbudene i denne periodens medlemsblad. Ønsker du å lese medlemsbladet online kan du også gjøre dette.

 

Størst av alt

Malin Persson Giolito skriver om kjærlighet i skolemassakrens tid. Størst av alt er en gnistrende god miks av rettssalsthriller og oppvekstdrama.

Tenåringen Maja sitter på en celle i et svensk fengsel. Hun skal ha sin første dag i retten, og advokatteamet kretser rundt henne. De er nervøse, men også skjerpet og klar for en av tidenes rettssaker i Sverige. Tiltalen mot Maja er nemlig så mye mer omfattende og spesiell enn hva man er vant til i en svensk rettssal. Maja er tiltalt for å ha drept vennene sine i en skolemassakre, en brutal formiddag som endte med at hun skjøt og drepte kjæresten Sebastian.

Den fremmede

Han dukker opp som fra intet, kanskje i en bar, på en parkeringsplass, i en dagligvarebutikk. Ingen vet hvem han er. Ingen vet hva han vil. Men det han vet, kan ingen nekte for. Når han hvisker ordene i øret ditt, faller verden i grus.

Adam Price har alt. Men da han møter den fremmede, får han vite redselsfulle hemmeligheter om sin kone Corinne. Da han velger å konfrontere henne, går det perfekte livet deres i oppløsning.