Medlemsblad

NR. 12/2022

Som medlem får du hele medlemsbladet med intervjuer, anbefalinger og annet krimstoff tilsendt gratis. Her finner du bøker, produkter og tilbud som nevnes i denne periodens medlemsblad.

HOVEDBOKSPAKKE AV ELLY GRIFFTHS OG DAVID BALDACCI

Sommerens krim - tid for å nyte og lese!

Eksklusiv krimpakke med den beste spenningen!

Elly Griffiths – Jenta under jorden
Britisk varme og spenning på sitt beste!

«Meget stemningsfullt!»
- New York Times Book Review

David Baldacci– Konspirasjonen
Konspirasjon og spenning fra thrillermesteren!

«Baldacci er en fantastisk historieforteller»
- Associated Press

Av Elly Griffiths

Jenta under jorden

Er Lucy funnet?

Da politiet finner menneskerester ved stranden utenfor King's Lynn, tror de det er levningene etter en jente som ble kidnappet for ti år siden. Men da arkeolog Ruth Galloway undersøker knoklene, viser det seg, til politioverbetjent Nelsons skuffelse, at de er tusen år gamle. Så forsvinner enda en jente. Jakten på kidnapperen blir en kamp mot klokken både for den forsvunne jenta og for Ruth. Dette er første bok i den populære Ruth Galloway-krimserien.

Av David Baldacci

Konspirasjonen

Uhyggelige konspirasjoner

Noe uhyggelig skjer i Baronville i Pennsylvania. Den lille forfalne byen, tidligere senter for gruvedrift og militæret, har opplevd fire bisarre drap i løpet av to uker. Politiet finner kryptiske ledetråder på åstedene, bibelvers og noen rare symboler. Amos Decker og kollega Alex Jamison er tilfeldigvis i byen. Kanskje er Amos den eneste som kan klare å løse denne høyst uvanlige saken?

 

Gjør et kupp!

Langsom ild

Paula Hawkins toppet bestselgerlistene over hele verden med den intense thrilleren Piken på toget. I sin tredje bok, Langsom ild er det nok en gang mørkt og mystisk, veldig spnnende og som i Piken på toget handler det om minne, virkelighetsoppfatning, og hvordan et kriminelt sinn formes.