Medlemsblad

NR. 02/2019

Som medlem får du hele medlemsbladet med intervjuer, anbefalinger og annet krimstoff tilsendt gratis. Her finner du bøker, produkter og tilbud som nevnes i denne periodens medlemsblad.

En smart, gripende og mørk pageturner som vil ta pusten fra deg!

Ofrenes offer

Et hjerteskjærende puslespill

Det starter med at en mann er spikret fast på en låvevegg utenfor Stockholm. Han er utsatt for ekstrem mishandling og er kriminelt belastet. Når politiet finner mannen på låveveggen, viser det seg at han er i live. Så lenge det varer.

Hvor godt kjenner du egentlig den du tror du elsker og blir elsket av?

Flink pike

Dette spørsmålet må Nick Dunne stille seg på sin femårs bryllupsdag, da hans kone Amy plutselig blir sporløst borte. Politiet mistenker – nærmest av gammel vane – ektemannen. Når de undersøker datamaskinen hans finner de spor av suspekte søk, og venner av hans kone Amy forteller at hun den siste tiden var redd for ham og holdt flere ting hemmelig for ham. Nick bedyrer at han er uskyldig. Han kan heller ikke forklare stadige telefonoppringninger. Men hva med den tilsynelatende bekymringsløse oppførselen hans og den forhøyede livsforsikringen, og fremfor alt, hvor er det blitt av Amy – søte, flinke, uskyldige Amy?

Bunadskonkurranse

Vinn bunad for inntil 60.000 kroner!