Hemmelig begravet (Innbundet)

Serie: Sandhamn-serien 10

Forfatter:

Kari Engen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 448
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: I hemlighet begravd
Oversatt av: Engen, Kari
Serie: Sandhamn-serien
Serienummer: 10
ISBN/EAN: 9788202664381
Kategori: Tradisjonell krim og Nordisk krim
Omtale Hemmelig begravet

Deler av et skjelett blir funnet på Telegrafholmen overfor Sandhamn, og Thomas Andreasson blir tilkalt i sensommervarmen. Sporene peker mot to kvinner som forsvant for ti år siden. Da Nora Linde får høre om funnet, forsøker hun desperat å ordne opp. Mot all fornuft starter hun en risikabel etterforskning parallelt med politiets. Thomas og Noras vennskap settes på prøve når dypt begravde hemmeligheter og såre familierelasjoner ser dagens lys.

Til toppen

Andre utgaver

Hemmelig begravet
Bokmål Ebok 2020
Hemmelig begravet
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020

Flere bøker av Viveca Sten:

Om forfatter Viveca Sten

Viveca Sten (f. 1959) har tilbragt alle sine somre på øyen Sandhamn i Stockholms skjærgård, de idylliske barndomsminnene har blitt bakteppe for hennes historier om den spesielle drivkraften i mennesker som dreper.

Viveca Sten er utdannet jurist ved Stockholms Universitet og siviløkonom ved Handelshøyskolen i Stockholm. Hun har jobbet som sjefsjurist og rådgiver i blant andre Amadeus Scandinavia (SAS), LetsBuyit.com og PostNord. Nå jobber hun fulltid som forfatter og i sine krimromaner blander hun ofte elementer fra sin bakgrunn fra både juss og økonomi.

Hun debuterte som forfatter i 2008 med krimromanen Farlig farvann som første bok i en krimserie som utspiller seg på Sandhamn i Stockholms skjærgård. I sentrum av bøkene står etterforsker Thomas Andersson og barndomsvenn, og bankjurist, Nora Linde. Et år etter debuten kom oppfølgeren I den inneste kretsen og tilsammen har hun gitt ut en rekke bøker i serien. Hun er en av Sveriges mest populære krimforfattere. Bøkene i hennes serien Mordene i Sandhamn har solgt i mer enn 6 millioner eksemplarer og utgis i 40 land. TV-serien basert på bøkene har mer enn 80 millioner seere i hele Europa, og serien er snart inne i sin niende sesong.

Viveca Sten har i tillegg til krimserien gitt ut fagbøker innenfor juss og en kokebok om svensk skjærgårdsmat.

Til toppen

Bøker i serien