Skjellig grunn til mistanke (Heftet)

Serie: Mikael Brenne 3

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 336
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Serie: Mikael Brenne
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9788202297923
Kategori: Tradisjonell krim og Nordisk krim
Omtale Skjellig grunn til mistanke

Den profilerte forsvarsadvokaten Mikael Brenne mottar en telefonbeskjed fra en død mann. Den er fra hans gode advokatvenn Bjørn Groven som ber om hjelp. Men Bjørn er funnet skutt, og politiet arbeider ut fra teorien om at han har begått selvmord. Mikael bestemmer seg for å finne ut hva som ligger bak, men etter ubehageligheter og flere mord ønsker han at han hadde latt det være.

 

Anmeldelser:

Med sin tredje roman om den bergenske skrankeadvokaten Mikael Brenne er det ikke lenger noen som helst tvil om at Chris Tvedt har etablert seg på øverste halvdel av norsk krims elitetabell.
- Sindre Hovdenakk, VG (terningkast 5)


Chris Tvedt leverer norsk krim av høy klasse. Han skriver stramt og godt, spesielt er skildringene av de sosiale taperne gjort med innlevelse. Han unngår også de sedvanlige karikaturene som sjangeren er belemret med, her er verken den stupide politimannen eller den forfyllete etterforskeren, bare en engasjert norsk advokat med analytiske evner, et ganske normalt privatliv og en dramatisk historie. Det holder det. I massevis.
- Sven Egil Omdal, Stavanger Aftenblad


Jeg innrømmer gjerne at tv og radio gikk meg nesten hus forbi mens jeg leste disse 336 sidene. (...)  Som i sine tidligere bøker er Chris Tvedt meget bra i rettssalen.
- Kirsten Viker Lunde, Oppland Arbeiderblad

Til toppen

Andre utgaver

Skjellig grunn til mistanke
Bokmål Ebok 2010
Skjellig grunn til mistanke
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015

Flere bøker av Chris Tvedt:

Bøker i serien