Fare for gjentakelse (Heftet)

Serie: Mikael Brenne 2

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 288
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Fare for gjentakelse
Serie: Mikael Brenne
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788202362935
Kategori: Tradisjonell krim og Nordisk krim
Omtale Fare for gjentakelse

Den 14-årige Maja blir funnet drept, og den dyktige og utradisjonelle advokaten Mikael Brenne blir oppnevnt som forsvarer for anklagede, Alvin Mo. Det er ikke akkurat drømmejobben. Alt tyder på at Alvin Mo har voldtatt, mishandlet og drept 14-åringen, og Mikael vet at dette er en rettssak han ikke kan vinne.

Men rettssaken blir ikke helt som han hadde forventet. Og da den er over, sitter Mikael igjen med mange ubesvarte spørsmål og en følelse av å ha blitt lurt. Selv om Maja-saken er over i retten, er den ikke over for Mikael Brenne. Han vil vite sannheten og starter sine egne undersøkelser. Det skal han komme til å angre på.

Maja-saken kaster lange skygger, og i skyggene er det flere som bærer på farlige hemmeligheter. Og flere som dør. Dessuten er det noen der ute som ikke liker Mikael Brenne …

 

Anmeldelser:

Nok en vinner. Chris Tvedts andre thriller ikke bare overbeviser, den etablerer ham som en krimforfatter i norgestoppen.
- Ann Kristin Ødegård, BA


Chris Tvedt behersker et klassisk, tøft og effektivt krimspråk til fingerspissene. (...) Men til tross for skjønnhetspletter, er dette krimhåndverk på høyt, nasjonalt nivå.
- Sindre Hovdenakk, VG


Tvedt (...) gir et overbevisende bilde av balansegangen mellom personlig ærgjerrighet og rettferdighetstrang som mange forsvarsadvokater, forhåpentligvis, må leve med. (...) Men alt i alt, enkelte skjønnhetspletter til tross: en stødig og troverdig krim fra Bergen, som absolutt frister til gjentakelse.
- Curt Johnson, Dagens Næringsliv


Et solid stykke krim. Med sin andre roman, «Fare for gjentakelse» plasserer bergenseren Chris Tvedt seg i klassen for solide krimsnekkere.
- Turid Larsen, Dagsavisen


Tvedt viser stigende formkurve med sin nye krim.
Lars Helge Nilsen, BT


Drivende god krim.
-
Odd Seljesæter, Avisa Nordland

Til toppen

Andre utgaver

Fare for gjentakelse
Bokmål Ebok 2010
Fare for gjentakelse
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015

Flere bøker av Chris Tvedt:

Bøker i serien