Av jord er du kommet (Heftet)

Serie: Edvard Matre 1

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 400
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Av jord er du kommet
Serie: Edvard Matre
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788202408152
Kategori: Tradisjonell krim og Nordisk krim
Omtale Av jord er du kommet

I en skogsbygd på østlandet blir en gammel mann regelrett henrettet. KRIPOS-etterforsker Edvard Matre finner ingen spor etter morderen. I Oslo gir myndighetene etter for press og åpner en massegrav med pasienter fra Gaustad Sykehus. I Bergen blir en ung kvinne funnet drept og en annen ligger i koma. Mye tyder på at begge har vært utsatt for samme gjerningsmann. Edvard Matre blir sendt tilbake til byen han forlot for mange år siden for å finne en mulig seriemorder.

Men Edvard og teamet hans står uten spor. Presset for å finne morderen før han slår til på nytt, er stort. Det hjelper heller ikke at Edvard får beskjed om at en av dem som ble funnet i massegraven på Gaustad er hans egen mor. Så vidt Edvard vet, døde foreldrene hans i en ulykke for mange år siden og ble begravd side om side på en kirkegård i Bergen.

Edvard Matre er vant til ikke å vite hvem morderen er. Nå vet han plutselig ikke hvem han selv er heller. Men etter hvert som etterforskningen skrider frem skal han få lære mer om seg selv og hvor han kommer fra, enn han setter pris på.

Til toppen

...nok en topp krim fra bergensforfatteren.
Kjell Einar Øren, Haugesunds Avis

Andre utgaver

Av jord er du kommet
Bokmål Ebok 2012
Av jord er du kommet
Bokmål Nedlastbar lydbok 2012

Flere bøker av Chris Tvedt:

Bøker i serien