Rottejegeren (Heftet)

Serie: Mikael Brenne 4

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 352
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 4
ISBN/EAN: 9788202324292
Kategori: Tradisjonell krim og Nordisk krim
Omtale Rottejegeren

En angiver blir henrettet av Hjemmefronten i 1944. Sekstitre år senere slipper en dobbeltmorder ut etter å ha sittet mange år i fengsel og setter kursen mot hjembyen. Han har noe uoppgjort der.

En psykotisk ung pike tenner på et hus. Politiet tror hun også har tatt livet av sin egen bestefar. Advokat Mikael Brenne påtar seg å fri henne fra mistanken. Sporene peker bakover, mot krigens dager, men ingen vil snakke om hva som skjedde den gangen.

Rottejegeren er en aktuell og tankevekkende spenningsroman av internasjonalt format. Boken er Chris Tvedts fjerde i den kritikerroste serien om advokaten Mikael Brenne.

 

Anmeldelser:

Nok en gang treffer Chris Tvedt blink. Dette er en drivende god historie.
- Per Lindberg, Bergensavisen


Fartsfylt og spennende
Rottejegeren er med alle mål en vellykket spenningsroman. Chris Tvedts sterke side, den snedige utpønskningen av krimgåten (e), kommer til sin fulle rett.
- Terje Stemland, Aftenposten


Rottejegeren er en underholdende roman som holder koken fra begynnelse til slutt.
- Gert Larsen, Bokstaver.no


Sterk jakt på Bergens rotter
Chris Tvedt har i flere år vært en stigende stjerne blant norske krimforfattere. Med årets bok er han ikke lenger en coming man. Nå er han solid etablert som en de andre vil bli målt mot - og i fleste tilfeller komme til kort. «Rottejegeren» er en av de mest helstøpte spenningsromanene noen norsk forfatter har levert på år og dag.
Sven Egil Omdal, Stavanger Aftenblad


Gamle likvidasjoner kobles greit sammen med nyere drap og drapsforsøk i denne solide krimen fra vestlandets hovedstad.
- Sindre Hovedenakk, VG


Rottejegeren har et alltid like aktuelt psykologisk bakteppe som rammer ulike miljøer - uansett sosial tilhørighet. Vi føler det nærværende gjennom hele handlingen for så å bli forsterket i en uhyre spennende peripeti i sluttsekvensen hvor den fysiske vold understreker det psykiske alvoret.
- Jon Terje Grønli, Gjengangeren

Krim med krigsbakgrunn
Det er et interessant plott han har penslet ut i denne boka (...) Et nettverk av hendelser spinnes sammen til en intens og spennende bok (...) spenning og overraskelser til siste side.
- Asbjørn Ringen, Gudbrandsdølen Dagningen

Til toppen

Andre utgaver

Rottejegeren
Bokmål Ebok 2010
Rottejegeren
Bokmål Nedlastbar lydbok 2014

Flere bøker av Chris Tvedt:

Bøker i serien