Mørketall (Innbundet)

Serie: A-gruppen 8

Forfatter:

Einar Blomgren (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 368
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Mörkertal
Oversatt av: Blomgren, Einar
Serie: A-gruppen
Serienummer: 8
ISBN/EAN: 9788204143662
Kategori: Nordisk krim og Hardkokt krim
Omtale Mørketall

14 år gamle Emily forsvinner på en klassetur i skogen. Latvisk-registrerte biler er blitt observert i trakten, og politiets A-gruppe kobles inn. Samtidig gjøres det et oppsiktsvekkende funn i Gamla stan, og på en benk på Söder sitter det en mann med overskåren strupe. Disse hendelsene fører A-gruppen inn i et nettverk av begivenheter som strekker seg bakover i historien – men også ut i verden, via Internett.

Til toppen

Andre utgaver

Mørketall
Bokmål Nedlastbar lydbok 2010
Mørketall
Bokmål Heftet 2010
Mørketall
Bokmål Heftet 2020
Mørketall
Bokmål Ebok 2021

Flere bøker av Arne Dahl:

Om forfatter Arne Dahl

Hvem som skjulte seg bak pseudonymet Arne Dahl, var lenge en gåte. Spekulasjonene var mange, men da halvparten av de planlagte ti bøkene om Paul Hjelm og A-gruppen var skrevet, tonet et kjent ansikt frem fra skyggene. Det tilhørte forfatteren Jan Arnald.

Jan Arnald (f. 1963) er forfatter, kritiker og redaktør. Under eget navn har han bl.a. gitt ut romanen Barbarer (2001), novellesamlingen Kle i ord (1997) og Artur Lundkvist-studien Genrernas tyranni (1995). Han er redaktør for de svenske tidsskriftene Artes og Aiolos.

Arne Dahl er blitt sidestilt med Mankell, Nesser og Sjöwall/Wahlöö, og har fått strålende mottakelse i både svensk og norsk presse. Bøkene hans kommer ut i tolv land.

Til toppen

Bøker i serien