Volvo Lastvagnar (Heftet)

Serie: Andreas Doppler 2

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2005
Antall sider: 220
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Andreas Doppler
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788202250218
Omtale Volvo Lastvagnar

Volvo Lastvagnar av Erlend Loe fortsetter der romanen Doppler slutter. Vi følger samme person og samme elg et stykke inn i Värmland, hvor de møter en speider som har sovet ute tjuefem tusen ganger og en narkoman gammel dame som vil forandre verden.

Inn i det värmlandske univers kommer en mann gående. Det er Doppler som kommer. Andreas Doppler. En nordmann. Han har sin årsgamle elg, Bongo, med seg. Og sønnen Gregus. Elgen går bak ham på stien og sønnen ligger og sover på draget bak elgen. Selv om det er sent, er det ingenting som tyder på at Doppler snart vil ta kvelden. En fin kveld er det, for øvrig. Forsommer og mildt og lyst. Han er etter hvert ikke helt ukjent med å vandre på denne måten, Doppler.

Hva gjør han her ute? Det er ikke greit å vite.

Kanskje kan man si at Norge ble for trangt for ham, at han fikk behov for å se seg litt rundt. Han valgte å forlate festen. De andre satt fortsatt til bords og hoiet. Snart skulle det bli kaffe avec og sigarer, men Doppler reiste seg og gikk. Han leter etter noe. Etter gode mennesker. Etter tegn på anstendighet.

Til toppen

Andre utgaver

Volvo lastvagnar
Bokmål Heftet 2006
Volvo lastvagnar
Bokmål Nedlastbar lydbok 2008
Volvo lastvagnar
Bokmål Ebok 2010
Volvo Lastvagnar
Bokmål Heftet 2013
Bøker i serien