Ringer i vann (Innbundet)

Serie: Myron Bolitar 10

Forfatter:

Sissel Busk (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 336
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Live Wire
Oversatt av: Busk, Sissel
Serie: Myron Bolitar
Serienummer: 10
ISBN/EAN: 9788202358501
Kategori: Tradisjonell krim
Omtale Ringer i vann

Hvis vi trodde at vi kjente Myron Bolitar, viser Coben nå at det gjør vi ikke. Han bekymrer seg for sin alvorlig syke far, han involverer seg i en farskapssak og han møter igjen sin svigerinne Kitty, som sammen med Myrons bror har vendt Bolitar-familien ryggen i årevis. Men spenningen og fremdriften i Bolitar-romanene er som vanlig på plass.

Når den tidligere tennisstjernen Suzze og hennes mann, rockestjernen Lex, får en anonym henvendelse på facebook som setter spørsmålstegn ved hvem som er far til deres ufødte barn, drar Lex sin vei. Suzze som er åtte måneder på vei, ber Myron Bolitar finne ektemannen og redde ekteskapet hennes. Men når Myron finner Lex, finner han også sin svigerinne Kitty, som sammen med Myrons bror har vendt Bolitar-familien ryggen i årevis.

Mens Myron prøver å komme i kontakt med broren sin og samtidig bekymrer seg for sin alvorlig syke far, må han se alle løgnene i øynene - også sine egne løgner. Hvis vi trodde at vi kjente Myron Bolitar, viser Coben nå at det gjør vi ikke.

Til toppen

Andre utgaver

Ringer i vann
Bokmål Ebok 2012
Ringer i vann
Bokmål Heftet 2013
Ringer i vann
Bokmål Ebok 2015
Ringer i vann
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016

Flere bøker av Harlan Coben:

Anmeldelser Ringer i vann
«La det være sagt med det samme: Blodfans av Cobens Bolitar-serie får alt de kan håpe på også denne gangen. Forfatteren leverer. Han gjør alltid det.»
VG

Til toppen

Bøker i serien