Nå har natten alt (Heftet)

Serie: Helene Paus 1

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 381
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Serie: Helene Paus
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788205546936
Omtale Nå har natten alt
En psykologisk thriller om en drapsgåte og dens ringvirkninger. Den 23. oktober 2012 blir femten år gamle Liv Hassel drept i et skogholt i fredelige Horten, mens foreldrene hennes er i Mexico. Den tre år eldre Vegar Johnsen blir dømt for drapet.
  
Åtte år senere møter Livs søster, Mia Hassel, uventet et tidligere vitne i saken. Dette møtet reiser foruroligende spørsmål. Er Johnsen den skyldige? Kan Mia stole på forklaringene til sine aller nærmeste?
  
Mia kontakter Helene Paus, en anerkjent forfatter av True Crime-bøker. Paus har selv mistet en datter i krybbedød, og har bestemt seg for å slutte å skrive om drapssaker. Men hun klarer ikke å la saken ligge, det er for mye som skurrer i den. Makter Paus å skrive seg ut av sin egen sorg, eller vil arbeidet med boken om det tragiske drapet bare føre henne dypere ned i det mørket hun befinner seg i? Stavanger Aftenblad  Tønsbergs Blad  Bok365  Trønder-Avisa    «... en krysning av privatdetektivfortellingen og en klassisk "whodunnit" i salig Agatha Christies ånd ... Leseverdig, godt fortalt.»
Leif Ekle, NRK

Til toppen

Andre utgaver

Nå har natten alt
Bokmål Innbundet 2020
Nå har natten alt
Bokmål Ebok 2020
Nå har natten alt
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020
Bøker i serien