Nå har natten alt (Innbundet)

kriminalroman

Serie: Gyldendal krim 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 381
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Serie: Gyldendal krim
ISBN/EAN: 9788205539310
Omtale Nå har natten alt
En psykologisk thriller om en drapsgåte og dens ringvirkninger. Den 23. oktober 2012 blir femten år gamle Liv Hassel drept i et skogholt i fredelige Horten, mens foreldrene hennes er i Mexico. Den tre år eldre Vegar Johnsen blir dømt for drapet. Åtte år senere møter Livs søster, Mia Hassel, uventet et tidligere vitne i saken. Dette møtet reiser foruroligende spørsmål. Er Johnsen den skyldige? Kan Mia stole på forklaringene til sine aller nærmeste? Mia kontakter Helene Paus, en anerkjent forfatter av True Crime-bøker. Paus har selv mistet en datter i krybbedød, og har bestemt seg for å slutte å skrive om drapssaker. Men hun klarer ikke å la saken ligge, det er for mye som skurrer i den. Makter Paus å skrive seg ut av sin egen sorg, eller vil arbeidet med boken om det tragiske drapet bare føre henne dypere ned i det mørket hun befinner seg i?  «[...] en solid krim med en velkonstruert intrige befolket med interessante personer.»
Marit Egaas, Stavanger Aftenblad «Hortensforfatteren Jørgen Brekke er av de sjeldne sortene i norsk kriminallitteratur. Han evner, i motsetning til hovedfeltet i sjangeren, ikke bare å låse seg til seriekrimromaner, men å finne nye vinklinger, nye personer og nye intriger.»
Finn Stenstad, Tønsberg Blad «Alt i alt er dette blitt en solid thriller, som vil lande høyt i lesebunken når årets norske krim- og spenning-utgivelser skal veies, vurderes og prioriteres.»
Vebjørn Rogne, Bok365 «Virkelig en spennende jakt etter sannheten.»
Per-Magne Midjo, Trønder-Avisa «Denne gangen, med ei bok ettertrykkelig plassert i vår tid, er det så å si noe helt annet, en krysning av privatdetektivfortellingen og en klassisk "whodunnit" i salig Agatha Christies ånd. Begge sjangre kan synes grundig utvasket, men Jørgen Brekke klarer å holde på interessen hele veien. [...] Leseverdig, godt fortalt.»
Leif Ekle, NRK

Til toppen

Andre utgaver

Nå har natten alt
Bokmål Ebok 2020
Nå har natten alt
Bokmål Heftet 2021
Nå har natten alt
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020

Flere bøker av Jørgen Brekke:

Bøker i serien