Menneskehunger (Heftet)

kriminalroman

Serie: Odd Singsaker 7

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 347
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Serie: Odd Singsaker
Serienummer: 7
ISBN/EAN: 9788205527799
Omtale Menneskehunger
Jørgen Brekke har igjen skrevet en mesterlig krim. Samme dag politiførstebetjent Odd Singsaker kommer tilbake fra pappaperm, gjør en arkeolog i Trondheim en uhyggelig oppdagelse i en grav fra 1200-tallet: Lårbeinet til skjelettet i graven er byttet ut med en knokkel av helt ny dato. Kort tid senere blir en restaurantanmelder funnet drept i den lukkede bakgården til et av byens bedre spisesteder. Kroppen mangler hele det ene beinet.Odd Singsaker står overfor en forbryter som skal komme til å utfordre og teste alle hans evner. En selvsikker morder som spiller et utspekulert spill, og som kommer Singsaker skremmende tett inn på livet: En dag oppdager han en blodflekk i sin egen datters barnevogn. Blodet stammer fra den drepte restaurantanmelderen.Menneskehunger er en krim om en grav fra middelalderen, om kokekunst, lengsel etter hevn og menneskets destruktive appetitt. Og om sårbarheten hos en aldrende småbarnsfar. «... en bladvender av ypperste merke - med et stort, sammensatt og skikkelig herlig persongalleri ...»
Ole Jacob Hoel, Adresseavisen«Det er som alltid fornøyelig å lese seg gjennom sentrale og mer perifere steder i trønderhovedstaden. Pennen beveger seg lett og ledig.» Per-Magne Midjo, Trønder-Avisa «... en velskrevet og tempofylt krim.»
Finn Stenstad, Tønsbergs Blad«Brekke [er] en av de norske krimforfatterne som skriver best; han har tempo, temperatur og godt språk.» Tarald Aano, Stavanger Aftenblad«Selv om det er lange sekvenser med menneskeskapt uhygge - som neppe øker appetitten - står Jørgen Brekke fram som den eminente krimforfatteren som skaper pirrende øyeblikk - og er løsningsorientert som få andre i samme sjanger.» Jon Terje Grønli, Gjengangeren«Brekke har en sikker penn, og han legger ut snubletråder for leseren. Særlig avsløringen av den som står bak er svært overraskende ...» Sven Gjeruldsen, Tvedestrandsposten

Til toppen

Andre utgaver

Menneskehunger
Bokmål Ebok 2019
Menneskehunger
Bokmål Nedlastbar lydbok 2019
Bøker i serien