Ikke gi slipp (Innbundet)

Forfatter:

Sissel Busk (Oversetter)

Det er femten år siden Leo Dumas og hans kjæreste Diana ble kjørt over og drept av et tog i en landsby i New Jersey, bare 17 år gamle. I dag er tvillingbroren til Leo, Nap Dumas, politimann. Spørsmålet om hva som skjedde med Leo og Diana har hjemsøkt Nap som et spøkelse i alle disse årene. Samme natt ble også hans livs kjærlighet, Maura, sporløst borte. 15 år senere rystes lokalsamfunnet av et nytt drap. Nap frykter at det en sammenheng mellom drapene. Hvem blir i så fall neste offer?

Ikke gi slipp er en drivende spennende krim som utforsker de store hemmelighetene og de små løgnene som kan ødelegge et forhold, en familie, et nabolag, ja til og med en hel liten landsby.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 368
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Don’t let go
Oversatt av: Busk, Sissel
ISBN/EAN: 9788202605476
Kategori: Tradisjonell krim
Omtale Ikke gi slipp

Små og store løgner kan ødelegge forhold, familier - til og med en hel by.

I femten år har etterforskeren Nap lett etter svar. Om hvordan broren ble drept og hvorfor kjæresten Maura dro. Da Mauras fingeravtrykk dukker opp i en mistenkts bil, får Nap svar som leder til nye spørsmål; om jenta han elsket, barndomsvenner han trodde han kjente, og om den forlatte militærbasen like ved barndomshjemmet hans.

Til toppen

Andre utgaver

Ikke gi slipp
Bokmål Ebok 2019
Ikke gi slipp
Bokmål Heftet 2019

Flere bøker av Harlan Coben: