Den evige ilden (Innbundet)

Serie: Kingsbridge 

Forfatter:

Monica Carlsen (Oversetter)

Når protestantiske Elizabeth Tudor blir kronet til dronning av England, vender resten av Europa seg mot England. I kulissene i Paris venter katolske Maria Stuart, som mange mener er den rettmessige arvingen til tronen.

Ken Follett vender tilbake til åstedet for suksessromanene Stormenes tid og I all evighet, i en ny storslått, episk historie, Den evige ilden.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 864
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: A Column of Fire
Oversatt av: Carlsen, Monica
Serie: Kingsbridge
ISBN/EAN: 9788202498320
Omtale Den evige ilden

Ken Follett er tilbake med en storslått, episk historie om det turbulente 1500-tallet.
Da protestantiske Elizabeth Tudor blir kronet til dronning av England, vender resten av Europa seg mot England. I kulissene i Paris venter katolske Maria Stuart, som mange mener er den rettmessige arvingen til tronen. Den unge monarken skjønner tidlig at hun må beskytte seg mot mulige attentat og oppretter landets første etterretningstjeneste.

Det er jul, og unge Ned Willard er på vei tilbake til hjembyen Kingsbridge. Lite vet han om at det kommende året, 1558, skal snu opp ned på hans eget liv, og forandre Europa for all framtid. Kingsbridge er en by splittet av religiøs ekstremisme og hat, i konflikten mellom katolikker og protestanter. Ned drømmer om å gifte seg med den katolske Margery Fitzgerald. Men da Ned blir hemmelig agent i dronningens etterretningstjeneste, er hans kjærlighetsforhold til Margery dømt til å få en tragisk utgang.

Til toppen

Andre utgaver

Den evige ilden
Bokmål Ebok 2017
Den evige ilden
Bokmål Heftet 2018
Den evige ilden
Bokmål Nedlastbar lydbok 2017

Flere bøker av Ken Follett:

Anmeldelser Den evige ilden

 

Skal det først være fyrig, fullblods underholdningslitteratur, er det få om noen som gjør ham rangen stridig.
Pål Gerhard Olsen, Aftenposten

Til toppen

Bøker i serien