Lysets rustning (Innbundet)

Serie: Kingsbridge 

Forfatter:

Toril Hanssen (Oversetter)

Ken Follett har bergtatt lesere verden over med sine storslåtte historiske sagaer. I Lysets rustning byr han på ren fortellermagi og uforglemmelige karakterer. Bli med til Kingsbridge i 1792, en turbulent og spennende tid i Englands historie!

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 640
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Armour of Light
Oversatt av: Hanssen, Toril
Serie: Kingsbridge
ISBN/EAN: 9788202498368
Omtale Lysets rustning

For over tretti år siden ga Ken Follett ut sin mest populære roman, Stormenes tidLysets rustning er den femte boken i den banebrytende Kingsbridge-serien, og tar deg nok en gang rett til hjertet av historien. Det er Ken Folletts mest ambisiøse verk til nå, og skildrer på en mesterlig måte de omfattende endringene som rystet Europa på 1800-tallet.

I løpet av bare én generasjon endret vevemaskinen menneskers liv fundamentalt. Verden er i opprør, inkludert i Kingsbridge. Maskiner gjør det tradisjonelle manuelle arbeidet til veverne overflødig – og farlig. Samtidig som Englands herskere forsøker å forme kongeriket til en dominerende handelsmakt, legger Napoleon Bonaparte en storslått plan for å ta over verden. Plutselig er det krig i Europa, og alt er i forandring. Vil folk være i stand til å finne veien i den nye verden og reise seg fra krigens aske?

Til toppen

Andre utgaver

Lysets rustning
Bokmål Ebok 2023
Lysets rustning
Bokmål Nedlastbar lydbok 2023

Flere bøker av Ken Follett:

Du vil kanskje også like

Bøker i serien