Av lys er du kommet (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 192
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202530310
Omtale Av lys er du kommet
En liten jente bor hos fosterforeldre. Hun vet ikke hvorfor moren ikke ville ha henne, hun vet ikke hvorfor hun er der. I voksen alder begynner hun å lete for å få svar på spørsmålene, både for å forstå sitt eget utenforskap og for å gi sin datter en begynnelse. Dette er en sterk roman om hvordan savn kan åpne for andre muligheter, andre eventyr. Kanskje man ikke bør finne frem til alt? Blir man fattigere uten lengselen?

Til toppen

Andre utgaver

Av lys er du kommet
Bokmål Ebok 2017
Av lys er du kommet
Bokmål Nedlastbar lydbok 2017
Av lys er du kommet
Bokmål Heftet 2018

Flere bøker av Britt Karin Larsen:

Anmeldelser Av lys er du kommet

Vakkert og behersket
Ikke bare er hennes karakteristiske varme og omsorg for underklassefolk, utstøtte og sosialt mislykkete, ensomme og vildrende som sjelden fikk utnytte sitt potensiale i et beinhardt klassesamfunn, til stede hele veien. Uten å tippe over i sentimentalitet skildrer Britt Karin Larsen dem vakkert og behersket, med følsom fortrolighet og ømhet.
Jan Askelund, Stavanger Aftenblad
 

Vart og vakkert om rotløyse
Sterkt og nakent om å vekse opp utan biologiske foreldre.
BJARNE TVEITEN, FÆDRELANDSVENNEN
 

Angår oss alle
"Britt Karin Larsens nye roman «Av lys er du kommet» er en bok som tar opp problemstillinger som angår oss alle. (...) et must for fans av Larsen."
Bjørn Hatterud, Hamar Arbeiderblad
 

«Britt Karin Larsen beveger seg i svært velkjent landskap i denne lille romanen om ensomme barn og andre ulykkelige skjebner […] godt, temposterkt og effektivt. Og hun skaper ikke minst en troverdig forteller ut av hovedpersonen Anni.»
Sindre Hovdenakk, VG

Til toppen