Vindene på Camino Island (Innbundet)

Forfatter:

Truls Holst Kopperud (Oversetter)

Legenden John Grisham ønsker deg velkommen til Camino Island, der et drap midt i en voldsom orkan kan vise seg å være den perfekte forbrytelse ...

Det blåser opp til orkan utenfor Floridas kyst, og det voldsomme uværet sikter rett mot Camino Island. Bokhandler Bruce Cable tar sjansen på å bli værende på øya mens stormer herjer. Ødeleggelsene er enorme, og flere mennesker mister livet.

Et av ofrene er thrillerforfatteren Nelson Kerr, men skadene hans kan tyde på at ikke uværet har forårsaket hans død. Bruce begynner selv å undersøke saken. På Nelsons PC ligger manuskriptet til hans nye roman. Kan nøkkelen til drapet ligge der?

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 288
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Camino Winds
Oversatt av: Kopperud, Truls Holst
ISBN/EAN: 9788202683276
Kategori: Tradisjonell krim og Thriller
Omtale Vindene på Camino Island
Det blåser opp til orkan utenfor Floridas kyst, og det voldsomme uværet sikter rett mot Camino Island. Bokhandler Bruce Cable tar sjansen på å bli værende på øya mens stormer herjer. Ødeleggelsene er enorme og flere mennesker mister livet. Et av ofrene er thrillerforfatteren Nelson Kerr, men skadene hans kan tyde på at ikke uværet har forårsaket hans død. Bruce finner manuskriptet til hans nye roman. Kan nøkkelen finnes der?

Til toppen

Andre utgaver

Vindene på Camino Island
Bokmål Ebok 2023

Flere bøker av John Grisham:

Om forfatter John Grisham

John Grisham (f.1955) regnes som en av verdens aller største spenningsforfattere, med mer enn 350 millioner solgte bøker. Med klassikere som Firmaets mannJuryenRegmakeren og Klienten har han hatt enorm suksess også i Norge. Han bor sammen med kona si i Charlottesville, Virginia.

Til toppen