Stillhetens sjø (Heftet)

Serie: Oregon Files 7

Forfatter:

Kurt Hanssen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 368
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Silent Sea
Oversatt av: Hanssen, Kurt
Serie: Oregon Files
Serienummer: 7
ISBN/EAN: 9788202350505
Kategori: Thriller
Omtale Stillhetens sjø

7. desember 1941 utforsker fem brødre en sjakt på en liten øy utenfor østkysten av USA. De gjør en spennende oppdagelse, men blir avbrutt av nyheten om Pearl Harbor. I nåtiden, leter Cabrillo etter restene av en krasjet satellitt i den argentinske jungelen, og gjør en sjokkerende oppdagelse. Hans forsøk på å løse mysteriet fører ham først til den lille øya og dens hemmelighet, og deretter mye lenger tilbake, til en gammel kinesisk ekspedisjon, og en forbannelse som ser ut til å ha overlevd i over fem hundre år. Hvis Cabrillos team lykkes i jakten, kan belønningen være grenseløs rikdom. Mislykkes de, kan det være døden som venter.

Til toppen

Kongen av action-eventyr.
Sunday Express

Andre utgaver

Stillhetens sjø
Bokmål Nedlastbar lydbok 2023

Flere bøker av Clive Cussler:

Anmeldelser Stillhetens sjø

«Cussler er uslåelig.»
Daily Mail

«(…) en skikkelig godbit for fans av eventyrsjangeren …»
Booklist

«Juan Cabrillo og hans forskerteam tar oss med på en ferd fra subtropisk jungel i Argentina til bitter kulde i Antarktis, i kamp mot grusomme fiender. Cussler-fansen vil trygle om mer!»
Publishers Weekly

Til toppen

Om forfatter Clive Cussler

Clive Cussler er født i Illinois, USA i 1931. Romanene hans har alle tilknytning til havet, og det er ingen tilfeldighet, for han er selv dykker. Han har skrevet en rekke spenningsromaner med helten og eventyreren Dirk Pitt i hovedrollen. Bøkene er oversatt til 40 språk og solgt i mer enn 100 millioner eksemplarer.

Til toppen

Bøker i serien