Sov deg til suksess! (Innbundet)

La bevisste drømmer om natten skape suksess om dagen

Forfatter:

Kari Kahrs (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 224
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Sleeping your way to success
Oversatt av: Kahrs, Kari
ISBN/EAN: 9788202471286
Omtale Sov deg til suksess!

Lønnsomt nattarbeid

Ingen grunn til å kaste bort tiden mens du sover!

Du er sikkert ikke overrasket over å høre at måten du sover på og hvor mye du sover er av betydning for din våkne tilstand. Men du visste kanskje ikke at du ved hjelp av mental trening kan påvirke underbevisstheten til å gjøre nattedrømmene dine mer positive og rettet mot dine mål i våken tilstand. Ved hjelp av metoden Judymay Murphy kaller New Dreaming kan du jobbe med deg selv om natten (også)! Når du lærer å utnytte den positive energien fra nattens drømmer, kan den føre deg et steg nærmere en virkeliggjøring av dine store og små drømmer i livet.

Uansett hva du ønsker deg, en meningsfylt jobb, bedre helse, sterkere økonomi eller mer hell i kjærlighetsforhold, så vil måten du sover på avgjøre om du nærmer deg målet raskt, sakte eller ikke i det hele tatt. Måten du sover på, kan endres - les hva Judymay kan fortelle!

Mange mener at de klarer seg med lite søvn - mindre enn 6–8 timer som de fleste av oss foretrekker - og tror samtidig at de får gjort så mye mer i våken tilstand. Trening, sunn mat og et harmonisk følelsesliv er kjente faktorer for et godt liv. Søvn har vært nedprioritert, selv om vi vet at nattesøvnen er avgjørende for vår konsentrasjon. Med døgnåpent Internett har imidlertid antall timer vi sover hver natt sunket drastisk over hele verden. Mange tenker ikke over at de mest sannsynlig ville hatt den samme karrieren og suksessen med mer søvn - i tillegg til sterkere helse, større livsglede, et mer stabilt kjærlighetsliv og harmonisk familieliv. For når kroppen og hjernen er uthvilt, presterer vi bedre på alle områder.

Søvn handler som du forstår om mye mer enn å skaffe seg de timene vi mener vi trenger hver natt for å kjenne oss uthvilte neste morgen! Zzzzzz

Til toppen

Andre utgaver

Sov deg til suksess!
Bokmål Ebok 2015
Sov bedre
Bokmål Heftet 2016
Om forfatter Judymay Murphy

Judymay Murphy er en verdenskjent coach, forfatter og foredragsholder fra Irland. Hun holder kurs og seminarer over hele verden om ulike temaer, både for næringslivet og privatpersoner.

Til toppen