Sommerhuset (Heftet)

Forfatter:

Kurt Hanssen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 384
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Summer Cottage
Oversatt av: Hanssen, Kurt
ISBN/EAN: 9788202627188
Omtale Sommerhuset

Det viktige i livet

Adie Lous ektemann har aldri forstått de dype følelsene hun har for det forfalne sommerhuset ved Lake Michigan som hun arvet fra besteforeldrene. Men når ekteskapet går i stykker og sønnen flytter ut, gir de lykkelige minnene hun har fra huset håp om lysere tider. Hun er fast bestemt på at ektemannens sidesprang ikke skal knekke henne, og med ett står det klart for henne hva som må gjøres: Hun må skape et nytt liv, og hun må pusse opp sommerhuset, planke for planke.

Men å bygge det nedslitte huset om til et idyllisk vertshus er ikke lett som det ser ut som på TV, det er litt for mange uforutsette utgifter og krevende gjester. Men etter hvert som sommerhuset blir ferdig, føler også Adie Lou seg bedre. Sakte, men sikkert finner hun tilbake til livet, og oppdager at det finnes magi i hver eneste solnedgang og hvert eneste sandslott.

 


Viola Shipman er et pseudonym, og Sommerhuset er forfatterens tredje roman. Debutromanen, For alltid i ditt hjerte, er utgitt i en lang rekke land og har toppet bestselgerlistene i Tyskland og Italia.

«Du forstår vel hva som står på spill her?» sier venninnen min. «Du kan tape alt, Adie Lou.»
Jeg nikker. Jeg vet at hun bryr seg om meg og bare er opptatt av å gjøre det som er best for meg. «Jeg føler at jeg ikke har noe mer å tape,» sier jeg. «Tenk hvis det er meningen at det er dette jeg skal gjøre? Bestefar ofret alt han hadde for å kjøpe sommerhuset. Foreldrene mine elsket det høyere enn noe annet i hele verden. Det gjorde også Evan og jeg. Hva betyr det hvis jeg bare gir fra meg alt sammen for at livet mitt skal bli enklere? Mamma sa at anger er det verste man kan leve med.» Jeg stopper. «Sommerhuset er forhistorien min. Og jeg tror at det kanskje også er fremtiden.»

Til toppen

Andre utgaver

Sommerhuset
Bokmål Ebok 2018
Sommerhuset
Bokmål Ebok 2020
Sommerhuset
Bokmål Heftet 2020
Sommerhuset
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020
Sommerhuset
Bokmål Ebok 2020
Sommerhuset
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021
Sommerhuset
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021