Reisen til Idle Hour (Heftet)

roman

Serie: Idle Hour-trilogien 1

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 383
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
Serie: Idle Hour-trilogien
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788203376207
Omtale Reisen til Idle Hour
Første verdenskrig raser i Europa og bakerfamilien Thoresen i Kristiania mangler mel. En dag kommer en invitasjon fra de to tantene i Amerika til eldstedatteren Thea. Hun kan hjelpe familien økonomisk om hun drar i tjeneste for den velstående Vanderbilt-familien i Amerika. Takker hun ja, må hun si farvel til kjæresten Hans, som snakker om forlovelse.
Thea reiser over Atlanterhavet til et liv hun ikke har kunnet forestille seg. Som tjenestepike ved landstedet Idle Hour på Long Island blir de forskjellene hun har sett hjemme små. Her i dette landet hvor det skulle være frihet for alle, er det forskjell på alt. Og Thea er en av de usynlige.
Hun støtter seg til tantene, men de har en hemmelighet som Thea etter hvert må bære sammen med dem, om ikke alt skal rase. Og når urettferdighetene i Vanderbilt-systemet begynner å få konsekvenser også blant tjenerne, må Thea stille spørsmål ikke bare om hva hun mener er rett, men også om hvem hun selv er og hva hun står for.

Reisen til Idle Hour er første bok i Ellen Vahrs trilogi om bakerdatteren Thea fra Kampen, som reiser til Amerika for å arbeide for den velstående Vanderbilt-familien. De to andre bøkene er Bakeriet i Brooklyn og Sykehuset på Ellis Island. Boken er tidligere utgitt under tittelen Miss Marie.

Til toppen

Andre utgaver

Reisen til Idle Hour
Bokmål Ebok 2021
Reisen til Idle Hour
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021

Flere bøker av Ellen Vahr:

Bøker i serien