Bakeriet i Brooklyn (Heftet)

roman

Serie: Idle Hour-trilogien 2

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 348
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
Serie: Idle Hour-trilogien
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788203392443
Omtale Bakeriet i Brooklyn
Thea har forlatt familien sin i Kristiania for å arbeide for den rike og mektige Vanderbilt-familien i Amerika. Drømmen er å tjene så mye penger at hun en dag kan reise hjem og kjøpe tilbake familiebakeriet. Så dukker Amanda opp, den livsglade jenta hun delte lugar med på overfarten. Amandas møte med Amerika har vært langt mer brutalt enn Theas, og hun trenger Theas hjelp. Amerika er drømmenes sted, de satser alt og åpner et bakeri i Brooklyn, men Amanda har sine egne planer, og snart befinner Thea seg i en umulig situasjon som tvinger henne til å se seg selv på en helt ny måte.

Bakeriet i Brooklyn er et fengslende møte med rikdom for 100 år siden, og jazzen som fyller New Yorks dansesaler. Det er en varm roman om baking, vennskap og kjærlighet, men først og fremst er det en fortelling om å finne sin egen vei og bli fri.

Bakeriet i Brooklyn er andrebok i Ellen Vahrs trilogi om bakerdatteren Thea fra Kampen, som reiser til Amerika for å arbeide for den velstående Vanderbilt-familien. De to andre bøkene er Reisen til Idle Hour og Sykehuset på Ellis Island.

Til toppen

Andre utgaver

Bakeriet i Brooklyn
Bokmål Ebok 2021
Bakeriet i Brooklyn
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021

Flere bøker av Ellen Vahr:

Bøker i serien