Porto Francos voktere (Innbundet)

Forfatter:

Kari Bolstad (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 322
Forlag: Bazar
Språk: Bokmål
Originaltittel: Porto Francos väktare
Oversatt av: Bolstad, Kari
ISBN/EAN: 9788280875006
Kategori: Tradisjonell krim
Omtale Porto Francos voktere

En ung kvinne går i land i Marstrands havn en septemberdag i 1793. Håret er kortklipt under luen, brystene er surret flate, og buksene henger løst på den hengslete kroppen. Det myldrer av liv rundt henne 
sjømenn på skipene, handelsmenn og forbrytere som har fått amnesti i frihavnen. Hennes eneste håp er at de vil ta henne for å være mann, at hun skal finne arbeid og et sted å bo. At hun ikke blir nødt til å reise tilbake. 

To hundre og tjue år senere blir det gjort et grufullt funn på Klöverön. En kvinne og et spedbarn blir funnet døde i Gamle mosse, og kriminalbetjent Karin Adler kobles inn. Men det viser seg at det skal bli vanskelig å identifisere de døde. Det eneste som kan sies med sikkerhet, er at de har ligget i myra lenge. Veldig lenge. Trådene leder Karin Adler langt tilbake i Marstrands historie, og sakte, men sikkert nøstes det opp en utrolig historie.

Til toppen

Ann Rosman skriver godt og engasjerende ... et sterkt bilde av kvinners rettsløshet og sårbarhet i det patriarkalske samfunnet.
Sydsvenskan

Andre utgaver

Porto Francos voktere
Bokmål Ebok 2014
Porto Francos voktere
Bokmål Heftet 2018
Porto Francos voktere
Bokmål Nedlastbar lydbok 2017

Flere bøker av Ann Rosman:

Anmeldelser Porto Francos voktere

«Ann Rosman skriver godt og engasjerende ... et sterkt bilde av kvinners rettsløshet og sårbarhet i det patriarkalske samfunnet.» 
Sydsvenskan 

Til toppen