Øya (Heftet)

Forfatter:

Lars-Erik Sørbotten (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 416
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Island
Oversatt av: Sørbotten, Lars-Erik
ISBN/EAN: 9788202789756
Omtale Øya

24 år gamle Heather Baxter har nylig giftet seg med lege og enkemann Tom. Han har to barn fra før, tenåringen Olivia og den 12 år gamle sønnen Owen. Selv om Heather gjør sitt beste, er det svært utfordrende å få barna til å akseptere henne.

Da Tom må delta på en konferanse i Australia, bestemmer de seg for at hele familien skal reise. Heather håper det vil gi henne sjansen til å knytte bånd til barna. På turen besøker de Dutch Island, eid av O'Neal-familien. Øya er normalt forbudt for utenforstående, men etter trygling fra Olivia og Owen tar et par medlemmer av O'Neal-familien dem over på deres private ferge. De får streng advarsel om ikke å reise for langt inn i landet, og være tilbake til retur med fergen innen en viss tid.

Mens de kjører rundt på øya, skjer det en tragisk ulykke som snur drømmeferien til det aller verste marerittet du kan forestille deg! Heather og barna blir skilt fra Tom, og tvunget til å rømme uten ham. Nå er det opp til Heather å redde seg selv og barna, og det blir en intens kamp for å overleve.

Til toppen

Andre utgaver

Øya
Bokmål Innbundet 2022
Øya
Bokmål Ebok 2022
Øya
Bokmål Nedlastbar lydbok 2022

Flere bøker av Adrian McKinty: