Nøtteskall (Heftet)

Serie: Gyldendal pocket 

Forfatter:

Einar Blomgren (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 204
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Nutshell
Oversatt av: Blomgren, Einar
Serie: Gyldendal pocket
ISBN/EAN: 9788205508170
Omtale Nøtteskall
Nøtteskall er en klassisk beretning om mord og bedrag - med en svært original tvist - fra en av fortellerkunstens største mestere. Trudy bedrar sin ektemann, John. Men ikke med hvem som helst. For mens John forsøker å vinne sin kone tilbake med poesi og kjærlighet, tilbringer hun dagene i ektesengen med hans bror, Claude. Sammen legger Trudy og Claude en utspekulert plan for å bli kvitt John en gang for alle.
   
Lite vet de at planene blir bevitnet av en tredjepart - det snart ni måneder gamle fosteret i Trudys mage. Alt er lagt til rette for et kammerspill av det sjeldne. Cathrine Krøger, Dagbladet    Steinar Sivertsen, Stavanger Aftenblad     Ole Jacob Hoel, Adresseavisen      Per-Magne Midjo, Trønder-Avisa
        
«Lekent og morbid ... Selv i en thrilleraktig parafrasering av William Shakespeares Hamlet, får Ian McEwan sagt sitt om klimautfordringer, asylpolitikk, fremmedfrykt og kulturelt forfall.»
Anne Cathrine Straume, NRK
  
«At nettopp Hamlet omskrives i McEwans litterære perle, er både en kommentar til våre dagers narsissistiske samfunn og en måte å vise hvor evig aktuell Shakespeare er. Men mest av alt er romanen en hyllest til litteraturen ? vi greier oss ikke uten.»
Astrid Fosvold, Vårt Land

Til toppen

Andre utgaver

Nutshell
Engelsk Heftet 2017
Nøtteskall
Bokmål Innbundet 2017
Nøtteskall
Bokmål Ebok 2017
Nøtteskall
Bokmål Nedlastbar lydbok 2017

Flere bøker av Ian McEwan:

Bøker i serien