Norsk mat (Innbundet)
Forfatter:
| Forfatter: | Aase Strømstad |
| Innbinding: | Innbundet |
| Utgivelsesår: | 1999 |
| Antall sider: | 57 |
| Forlag: | Cappelen Damm |
| Språk: | Bokmål |
| Originaltittel: | Norsk mat |
| ISBN/EAN: | 9788276832655 |
| Forfatter: | Aase Strømstad |
| Innbinding: | Innbundet |
| Utgivelsesår: | 1999 |
| Antall sider: | 57 |
| Forlag: | Cappelen Damm |
| Språk: | Bokmål |
| Originaltittel: | Norsk mat |
| ISBN/EAN: | 9788276832655 |
Norsk mat er kultur! I denne lekre kokeboken presenteres 47 retter og det gis en innføring i våre spesielle matskikker, våre juletradisjoner og vårt særegne spisemønster. Norsk mat har lange tradisjoner og de beste rettene fra by til bygd har gått i arv i generasjoner; sjømat og mat fra skog og fjell er også representert i denne boken. Norsk mat har naturligvis mottatt impulser fra andre land og andre kulturer, men den er tilpasset våre vaner og smak.
Utkommet på norsk, engelsk, tysk, fransk og spansk.