Neste år i Havanna (Innbundet)

Forfatter:

Kurt Hanssen (Oversetter)

Med "Neste år i Havanna" har Chanel Cleeton skapt en storslått historie som får deg til å glemme alt rundt deg.  Denne romanen oser av fortellerglede og historieformidling.

Havanna 1959: Nitten år gamle Elisa Perez tilhører sosieteten på Cuba. Det innebærer at hun i stor grad er skjermet for landets voksende politiske opprør. Helt til hun innleder et hemmelig forhold til en lidenskapelig revolusjonær.

Miami 2017: Marisol Ferrera vokste opp med de romantiske fortellingene om Cuba fra bestemoren, og Elisas siste ønske var at barnebarnet skulle strø asken hennes i det landet hun elsket så høyt. Når Marisol kommer til Havanna, opplever hun store kontraster i det vakre, men politisk ustabile landet. Og etter hvert som familiens historie kommer for en dag, forstår hun hva mot og tapperhet betyr.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 352
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Next Year In Havana
Oversatt av: Hanssen, Kurt
ISBN/EAN: 9788202615369
Omtale Neste år i Havanna

Havanna 1959: Nitten år gamle Elisa Perez tilhører sosieteten på Cuba. Det innebærer at hun i stor grad er skjermet for landets voksende politiske opprør. Helt til hun innleder et hemmelig forhold til en lidenskapelig revolusjonær.

Miami 2017: Marisol Ferrera vokste opp med de romantiske fortellingene om Cuba fra bestemoren, og Elisas siste ønske var at barnebarnet skulle strø asken hennes i det landet hun elsket så høyt.

Når Marisol kommer til Havanna, opplever hun store kontraster i det vakre, men politisk ustabile landet. Og etter hvert som familiens historie kommer for en dag, forstår hun hva mot og tapperhet betyr.

Til toppen

Andre utgaver

Neste år i Havanna
Bokmål Ebok 2019
Neste år i Havanna
Bokmål Heftet 2019
Neste år i Havanna
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020

Flere bøker av Chanel Cleeton:

Anmeldelser Neste år i Havanna

«En fristende og nydelig bok for de som liker historiske romaner og bøker med sjel.» 
Library Journal 

«En deilig roman som vil falle i smak både hos de som liker kjærlighetsfortellinger og historiske romaner.» 
Booklist

«Rett og slett en helt fantastisk bok. Den byr på både et mysterium og en lidenskapelig kjærlighetshistorie, samtidig som den er en hyllest til vakre Cuba. Ganske enkelt nydelig.» 
Kate Quinn, forfatter

Neste år i Havanna ble valgt ut av Reese Witherspoon som hovedbok i hennes bokklubb. Hun sier dette om boken:
«En vakker roman full av forbudte følelser, familiehemmeligheter og heltemot.»

Til toppen