Lærebok i ernæring for helsefaglige høyskoleutdanninger (Heftet)
Forfatter:
| Forfatter: | Kari Tove Elvbakken og Maria Thommessen |
| Innbinding: | Heftet |
| Utgivelsesår: | 1996 |
| Antall sider: | 207 |
| Forlag: | Damm |
| Språk: | Bokmål |
| ISBN/EAN: | 9788250816145 |
| Nivå: | Akademisk |
| Forfatter: | Kari Tove Elvbakken og Maria Thommessen |
| Innbinding: | Heftet |
| Utgivelsesår: | 1996 |
| Antall sider: | 207 |
| Forlag: | Damm |
| Språk: | Bokmål |
| ISBN/EAN: | 9788250816145 |
| Nivå: | Akademisk |
Boka gir en innføring i arbeidet med mat og ernæring i helse- og sosialtjenesten.
Lærebok i ernæring for helsefaglige høyskoleutdanninger inneholder anbefalinger for kostholdet til friske mennesker i ulike aldre og livsfaser og ernæringsmessige råd og tiltak for syke mennesker.
Boka er utarbeidet etter læreplanens mål om kunnskaper i grunnleggende ernæring. I tillegg til ernæringslære tar boka opp både praktiske og kliniske problemstillinger slik de framtrer i ulike deler av helse- og sosialtjenesten.
Boka har oppgaver, henvisninger til fordypningsstoff, ordforklaringer og stikkordregister.