Kammerpiken (Nedlastbar lydbok)

Serie: Silkesøstre 1

Forfatter:

Mikael Holmberg (Oversetter)

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2022
Innleser: Strøm, Ina
Spilletid: 13:17
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Kagge
Språk: Bokmål
Originaltittel: Kamarineitsyt
Oversatt av: Holmberg, Mikael
Serie: Silkesøstre
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788248931089
Omtale Kammerpiken
Kammerpiken er første bok i Silkesøstre-serien. Dette er en nordisk romanse for deg som elsker Bridgerton! Her er 1800-tallets sosietetsliv preget av strengt klassehierarki, men syersken Charlotta leser Jane Austen og drømmer om å finne sin egen Mr. Darcy.

Når baron Ridderlöw ansetter Charlotta som kammerpike for sin søster, blir livene deres forandret for alltid. I herregårdens bibliotek finner Charlotta den nyutgitte romanen Stolthet og fordom, og den inspirerer henne til å håpe på ekte kjærlighet og frigjøring fra samfunnets normer. Men når den krigsherjede baronen viser interesse for henne, blir livet mer komplisert enn hun hadde forestilt seg. Har Charlotta virkelig makt til å følge sitt eget hjerte? Kan en vanlig tjenestejente få både et selvvalgt, meningsfylt liv - og drømmeprinsen?
Serien Silkesøstre, skrevet av finske Sara Medberg, er en romantisk tidsreise til Nordens 1800-tall - for deg som elsker Bridgerton og andre kostymedramaer. Her er mysterier, svik, kjærlighet og romanser, basert på forfatterens kunnskap om og interesse for den historiske konteksten. Det er bare å la seg rive med!

Til toppen

Andre utgaver

Kammerpiken
Bokmål Innbundet 2023
Kammerpiken
Bokmål Ebok 2023
Kammerpiken
Bokmål Heftet 2023

Flere bøker av Sara Medberg:

Bøker i serien