Kammerpiken (Innbundet)

Serie: Silkesøstre 1

Forfatter:

Mikael Holmberg (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 373
Forlag: Kagge
Språk: Bokmål
Originaltittel: Kamarineitsyt
Oversatt av: Holmberg, Mikael
Serie: Silkesøstre
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788248929871
Omtale Kammerpiken
Kammerpiken er første bok i Silkesøstre-serien. Dette er en nordisk romanse for deg som elsker Bridgerton! Her er 1800-tallets sosietetsliv preget av strengt klassehierarki, men syersken Charlotta leser Jane Austen og drømmer om å finne sin egen Mr. Darcy.

Når baron Ridderlöw ansetter Charlotta som kammerpike for sin søster, blir livene deres forandret for alltid. I herregårdens bibliotek finner Charlotta den nyutgitte romanen Stolthet og fordom, og den inspirerer henne til å håpe på ekte kjærlighet og frigjøring fra samfunnets normer. Men når den krigsherjede baronen viser interesse for henne, blir livet mer komplisert enn hun hadde forestilt seg. Har Charlotta virkelig makt til å følge sitt eget hjerte? Kan en vanlig tjenestejente få både et selvvalgt, meningsfylt liv - og drømmeprinsen?
Serien Silkesøstre, skrevet av finske Sara Medberg, er en romantisk tidsreise til Nordens 1800-tall - for deg som elsker Bridgerton og andre kostymedramaer. Her er mysterier, svik, kjærlighet og romanser, basert på forfatterens kunnskap om og interesse for den historiske konteksten. Det er bare å la seg rive med!

Til toppen

Andre utgaver

Kammerpiken
Bokmål Ebok 2023
Kammerpiken
Bokmål Nedlastbar lydbok 2022
Kammerpiken
Bokmål Heftet 2023

Flere bøker av Sara Medberg:

Bøker i serien