Hvite spor (Heftet)

Serie: Jana Berzelius-serien 2

Forfatter:

Trude Marstein (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 408
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Vita spår
Oversatt av: Marstein, Trude
Serie:
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788205501553
Omtale Hvite spor
Hvite spor er Emelie Schepps andre bok om statsadvokat Jana Berzelius. En iskald vinternatt stopper et ekspresstog på sentralstasjonen i Norrköping. En ung kvinne er funnet død på toget. Fingrene hennes er blodige, og det drypper hvitt skum fra munnen hennes. Men hun var ikke alene. Hun reiste sammen med en venninne, som nå er sporløst forsvunnet.
    
Advokaten Jana Berzelius blir satt på saken sammen med politiet. Men det går ikke lang tid før etterforskningen blir mer personlig enn hun hadde tenkt seg. Da kriminalbetjent Henrik Levin og hans kollega Mia Bolander kommer over de første sporene, skjønner Jana at mistanken peker mot en mann som hun helst vil glemme - en mann som vet altfor mye om henne. For å beskytte seg selv og sin fortid må hun finne den mistenkte før politiet gjør det. «Hvite spor er en velskrevet og til de grader engasjerende krim.»
Bokblogger Tine Sundal  
«Schepp vever et komplisert plott rundt forbrytelsen og statsadvokat Jana Berzelius' mystiske bakgrunn. Samtidig er det bra og troverdig ...»
Lotta Olsson, DN

Til toppen

Andre utgaver

Hvite spor
Bokmål Ebok 2016
Hvite spor
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016

Flere bøker av Emelie Schepp:

Bøker i serien