Ni liv (Heftet)

Serie: Jana Berzelius 6

Forfatter:

Kari Bolstad (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 382
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Nio liv
Oversatt av: Bolstad, Kari
Serie: Jana Berzelius
Serienummer: 6
ISBN/EAN: 9788205547193
Omtale Ni liv
Den sjette boken i serien om statsadvokat Jana Berzelius. En tidlig aprilmorgen spres en film med en ung mann på YouTube. Han er mishandlet og har eksplosiver festet til kroppen. Politiet forstår at dette er seriøst, men de rekker ikke å identifisere stedet han er på, før bomben eksploderer. Det er det fjerde medlemmet av det kriminelle nettverket Komados som er drept på kort tid. Men er det samme gjerningsmann som står bak de fire drapene?
   
Kriminalbetjent Mia Bolander får hjelp av den nye etterforskeren Patrik Wiking til å løse saken. Problemet er at ingen vil snakke med dem. Ingen har hørt noe, ingen har sett noe. Da Jana Berzelius blir med i etterforskningen, innser hun at saken har direkte koblinger til henne selv. Som statsadvokat har det alltid vært hennes oppgave å finne sannheten. Nå får hun uventet hjelp til å skjule den. 
   
Ni liv er den sjette boken i serien om statsadvokat Jana Berzelius. Det er en høyaktuell spenningsroman om vold og gjengkriminalitet, og om de kreftene som kan ta over når noe må skjules for enhver pris.

Til toppen

Andre utgaver

Ni liv
Bokmål Innbundet 2021
Ni liv
Bokmål Ebok 2021
Ni liv
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021

Flere bøker av Emelie Schepp:

Bøker i serien