Heksen (Heftet)

Serie: Gyldendal pocket 

Forfatter:

Kari Bolstad (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 649
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Häxan
Oversatt av: Bolstad, Kari
Serie: Gyldendal pocket
ISBN/EAN: 9788205585966
Omtale Heksen
Heksen er Camilla Läckbergs tiende bok i Fjällbacka-serien. Da fire år gamle Linnea forsvinner fra en gård rett utenfor Fjällbacka, vekkes vonde minner til live. Tretti år tidligere forsvant fire år gamle Stella fra den samme gården, og to tretten år gamle jenter ble anklaget for å ha drept henne. Domstolen fant dem skyldige, men på grunn av deres unge alder slapp de fengsel.  
   
Nå stiller innbyggerne i Fjällbacka opp for å lete etter Linnea, og til slutt finner de henne. Død og avkledd, ved nøyaktig samme skogstjern der Stella ble funnet tretti år tidligere.
    
Patrik Hedström og hans kollegaer spør seg om det kan være en sammenheng mellom de to drapene. De får Erica Falck, som allerede er i gang med en bok om den gamle saken, til å hjelpe seg. Etterforskningen river opp mange gamle sår i det lille samfunnet. Ryktene spres, og innbyggernes redsel for det ukjente får fryktelige konsekvenser.

Camilla Läckberg er en av Sveriges mest lest forfattere. Bøkene hennes er solgt i over 30 millioner eksemplarer i 60 land.

Til toppen

Andre utgaver

Heksen
Bokmål Innbundet 2017
Heksen
Bokmål Ebok 2017
Heksen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2017

Flere bøker av Camilla Läckberg:

Bøker i serien