Hannahs brev (Heftet)

roman

Serie: Gyldendal pocket 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 346
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Serie: Gyldendal pocket
ISBN/EAN: 9788205512177
Omtale Hannahs brev
Ny roman fra forfatteren av Rakels bok. Billie flykter fra et havarert ekteskap og en unevnelig sorg tilbake til barndomsleiligheten i New York. Her finner hun skrinet med brev hun gjemte da hun dro hjemmefra som ungdom. Den gang virket kjærligheten ukomplisert, og fremtiden lå lys og åpen foran henne. Da Billie åpner skrinet, oppdager hun at det ligger noe mer der, noe som ikke tilhører henne.
 
Uforvarende trekkes Billie inn i en annen kvinnes skjebne, i et annet land, i en annen tid: en liten jentes flukt fra nazistene og hennes senere liv i et kunstnermiljø i 1960-tallets strengt kontrollerte Tsjekkoslovakia. Det som hele tiden driver den fremmede kvinnen, er håpet om å finne igjen broren. Men hvem er hun, og hvordan endte historien hennes? Billies forsøk på å finne svar blir samtidig hennes egen vei tilbake til livet.
 
Hannahs brev er en reise til en dramatisk tid i europeisk historie og en fengende beretning om to kvinneskjebner. «Hannahs brev er en historisk roman med gode skildringer.»
Gro Jørstad Nilsen, Bergens Tidende
 
«... forfatteren skriver så godt at personene trer levende ut av boksidene.»
Familien

Til toppen

Andre utgaver

Hannahs brev
Bokmål Ebok 2017
Hannahs brev
Bokmål Nedlastbar lydbok 2017

Flere bøker av Sissel Værøyvik:

Bøker i serien