Hanegal (Heftet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 384
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Hanegal
ISBN/EAN: 9788202422301
Omtale Hanegal

Første dag på jobb i Kripos blir Jenny Brox sendt avgårde til Møre og Romsdal for å bistå det lokale politiet. Sosialsjefen i Eidsvåg kommune er funnet død og da det lokale politiet skal varsle broren, enkemann og bonde på den øde gården Tverrmoen, åpner de døren rett inn i et mareritt.
Mens regnet høljer ned prøver Kripos-teamet å finne ut hva som har skjedd på den øde fjellgården.
Hvem var egentlig bonden på Tverrmoen?
Hva skjedde med kona hans?
Hvorfor er hanen så krakilsk?

Jenny Brox oppdager raskt at de er på dypt vann og bedre blir det ikke da det dukker opp tegn til andre makter er involvert.

Debuterer med et smell!
"Debutanten Lars Ove Sæther vant Cappelen Damms kriminalroman konkurranse med denne boken. Og sjelden har jeg vært mer overbevist av en juryavgjørelse. For dette er førsteklasses spenning og underholdning. Skrevet av en forfatter som vet å skru sammen en intrige som strekker seg fra Eidsvåg til Haiti og fra religion til galskap."
TERNING 5, Sindre Hovdenakk, VG

Sataniske tilstander
"Han håndterer en vidt forgreinet historie på kyndig og spennings-fremdrivende vis, og har en velutviklet evne til å skape mørkt minneverdige situasjoner."
Pål Gerhard Olsen, Aftenposten

"Dynamikken i et bygdesamfunn blir godt beskrevet, og persongalleriet er frodig, men troverdig. I den ferske krimetterforsker Jenny Brox og hennes bryske sjef Victor Fougner har Sæther skapt et etterforskerpar som de fleste som leser «Hanegal» vil ha lyst til å følge videre.
De kompliserte relasjonene mellom et lokalt lensmannskontor og Kripos skaper også fin fargelegging av et originalt krimplott som få en overraskende og god løsning."
Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

"Eit konglomerat av ulike typar frå bygdemiljøet i blanding med meir eksotiske innslag av voodoo og satanisme på Haiti fører oss fram til ei
overraskande sluttscene, dyktig utpønska av krimdebutant Lars Ove Sæther. Sikkert nok ein tilvekst til krimlitteraturen som mange lesehungrige vil setje pris på."
Jostein Sæbøe, Romsdals Budstikke

Til toppen

Andre utgaver

Hanegal
Bokmål Innbundet 2013
Hanegal
Bokmål Ebok 2013