Håndverkeren (Heftet)

Forfatter:

Guro Dimmen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 400
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Craftsman
Oversatt av: Dimmen, Guro
ISBN/EAN: 9788202726140
Omtale Håndverkeren

Å ta ham vil være avgjørende for karrieren hennes- og forandre henne for alltid.

August, 1999
På årets varmeste dag er politietterforsker Florence Lovelady i begravelsen til Larry Glassbrook, den dømte drapsmannen hun arresterte for tredve år siden. Som snekker og begravelsesagent fengslet Larry sine offer i kister han selv hadde laget. Leirefigurene som var gravlagt sammen med dem, antydet et motiv utover den verste menneskelige fordervelse.

Juni, 1969
13 år gamle Patsy Wood har vært savnet i to dager, og er den tredje tenåringen som har forsvunnet de tre siste månedene. Som nyansatt i Lancashires politistyrker strever WPC Lovelady med å passe inn, mens hun blir satt til å etterforske en svært spesiell rapport fra skolebarn som hevder å ha hørt en stemme rope om hjelp. En stemme fra under jorden, fra en nylagd grav.

August, 1999
Mens hun prøver å legge spøkelsene bak seg, blir Florence dratt mot til Glassbrooks gamle hus, i skyggene av Pendle Hill, hvor hun en gang fikk losji. Hun blir skremt av funnet av en dukke som er bemerkelsesverdig lik henne selv. Er morderen forsatt på frifot? Er Florence igjen i livsfare? Skjebnen som venter kan umulig være værre enn hennes verste forestillinger. Eller kan den?

Til toppen

Andre utgaver

Håndverkeren
Bokmål Innbundet 2020
Håndverkeren
Bokmål Ebok 2020
Håndverkeren
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020

Flere bøker av Sharon Bolton: