Francesca (Heftet)

Serie: Charlie Lager 2

Forfatter:

Dorthe E. Erichsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 378
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Francesca
Oversatt av: Erichsen, Dorthe E.
Serie: Charlie Lager
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788205548084
Omtale Francesca
Francesca er Lina Bengtsdotters andre bok om politietterforsker Charlie Lager. Politietterforsker Charline Lager, også kalt Charlie, er midt i en vanskelig utredning i Stockholm. Samtidig sliter hun med problemer på det personlige plan.
  
En dag ringer venninnen Susanne, som fortsatt bor i hjembygda Gullspång, og ber om hjelp. Hun står midt i et samlivsbrudd og er alene med fire gutter. Charlie bestemmer seg for å ta ferie, dra til Gullspång og støtte venninnen.
   
Samtidig får hun nyss om en gammel forsvinningssak. En ung jente, Francesca, forsvant fra hjemmet sitt for 30 år siden, og saken ble aldri oppklart. Hva skjedde med henne? Noen mener hun forsvant frivillig, andre tror hun har begått selvmord.
   
Charlie begynner å nøste i den gamle forsvinningssaken. Ikke alle i bygda er like fornøyd med det. «En krim og en historie med intensitet, driv og spenning. Anbefales!»
Liv Lysaker, LO Media
  
«... suveren lesning ...» 
Skånska Dagbladet
  
«En av sjangerens dyktigste representanter heter Lina Bengtsdotter ...» 
M-magasin
  
«En historie med høyt driv, og forfatteren gjør karakterene sine til levende mennesker av kjøtt og blod. Francesca er en lysende krimroman, og en fortsettelse er mer enn velkommen.»
BTJ

Til toppen

Andre utgaver

Francesca
Bokmål Innbundet 2019
Francesca
Bokmål Nedlastbar lydbok 2019

Flere bøker av Lina Bengtsdotter:

Bøker i serien