Annabelle (Heftet)

Serie: Charlie Lager 1

Forfatter:

Dorthe E. Erichsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 356
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Annabelle
Oversatt av: Erichsen, Dorthe E.
Serie: Charlie Lager
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788205548077
Omtale Annabelle
Annabelle er Lina Bengtsdotters første bok om politietterforsker Charlie Lager. En varm sommernatt forsvinner sytten år gamle Annabelle fra småbyen Gullspång. Foreldrene hennes er fra seg av uro, og politiet står uten spor.
  
Politietterforsker Charlie Lager sendes til Gullspång sammen med en kollega for å bistå det lokale politiet. Hun er etterforsker ved Politiets nasjonale operative avdeling, er dyktig i yrket sitt, og har funnet en ro i arbeidsoppgavene sine; de beroliger hennes kaotiske indre.
  
For Charlie blir dette en reise tilbake til fortiden. Hun tvinges til å forholde seg til det lille stedet hun selv forlot da hun var fjorten år. En barndom som hun har gjort alt for å legge bak seg. En småby der valgmulighetene var få, og en mor som var alkoholisert og syk.
  
Når hun etterforsker sannheten om hvem Annabelle var, og hvorfor hun forsvant, gjør Charlie skremmende oppdagelser om sin egen bakgrunn, og hun tvinges til å konfrontere sitt verste minne: den gangen hun lot et annet menneske dø. «Dette kan bli en ny, svensk krimsuksess.»
Cathrine Krøger, Dagbladet  «En spenstig krimdebut.»
Per Magne Midjo, Trønder-Avisa «Knalldebut.»
VG Boktips
  
«Det er en godt snekret sammen og smart intrige med uventede vendinger.»
Göteborgs-Posten

Til toppen

Andre utgaver

Annabelle
Bokmål Innbundet 2018
Annabelle
Bokmål Nedlastbar lydbok 2018

Flere bøker av Lina Bengtsdotter:

Bøker i serien