For evig (Innbundet)

Forfatter:

Mari Johanne Müller (Oversetter)

Hvor mye er du villig til å ofte for å oppleve ekte kjærlighet?

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 288
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Always
Oversatt av: Müller, Mari Johanne
ISBN/EAN: 9788202536770
Omtale For evig
Kailey har en god jobb som skribent og er forlovet med den perfekte mannen. Idet hun skal forlate restauranten etter en romantisk middag med forloveden, får hun øye på en hjemløs mann på fortauet. Hun går bort for å gi ham posen med restene etter middagen, og får sitt livs overraskelse når hun møter blikket hans: Det er hennes store kjærlighet, han som en dag bare forsvant uten å etterlate seg et eneste spor.

Til toppen

(...) en velfortalt, overbevisende, spennende og vakker kjærlighetsroman.
Cathrine Krøger, Dagbladet

Andre utgaver

For evig
Bokmål Ebok 2017
For evig
Bokmål Nedlastbar lydbok 2017
For evig
Bokmål Heftet 2018
Anmeldelser For evig

"(...) en velfortalt, overbevisende, spennende og vakker kjærlighetsroman."
Terningkast 5, Cathrine Krøger, Dagbladet

«For evig er ikke bare en kjærlighetsroman. Her er det flere lag med fortellinger som alle kan relatere til. Valg, offer, handling, reaksjoner – alt leder til ekte kjærlighet.»
Fort Worth Star-Telegram

«Jios nyeste roman utforsker skjæringspunktet mellom fortid og nåtid, og den komplekse kjærligheten (…). Fansen vil også denne gangen gjenkjenne hennes evne til å beskrive dype følelser.»
Publishers Weekly

«Sarah Jios roman er en fantastisk leseopplevelse som skildrer den tapte kjærligheten på en rørende og vakker måte (…). Hovedpersonen er lett for leserne å identifisere seg med, og Jios fortelling blander historier fra fortid og nåtid på en overbevisende måte. Anbefales på det sterkeste.»
RT Book Reviews

«En hjertevarm historie om personlig vekst og nostalgiens kraft (…) De som liker bøkene til Elin Hilderbrand og Emily Giffin, vil sette pris på denne ekte og lidenskapelige romanen.»
Booklist

Til toppen