God natt, June (Innbundet)

Forfatter:

Mari Johanne Müller (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 288
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Goodnight June
Oversatt av: Müller, Mari Johanne
ISBN/EAN: 9788202471408
Omtale God natt, June

June Anderson lever et hektisk liv med en prestisjetung bankjobb i New York, men i privatlivet fungerer ikke alt like bra. Så får hun beskjed som skal kaste rundt på tilværelsen hennes.

Grandtanten June var så glad i, Ruby, har plutselig gått bort, og etterlatt den legendariske barnebokhandelen Blåfugl Bøker i Seattle til henne. June er knust av sorg og dårlig samvittighet for at hun ikke tok bedre vare på Ruby. Men hun kan ikke se for seg at hun skal drive bokhandel, særlig ikke i byen hun har så mange vonde minner fra. Planen er å avvikle Blåfugl Bøker, men hun er slett ikke forberedt på det hun snart skal finne i Rubys etterlatenskaper: en brevkorrespondanse som skal tvinge June til å revurdere alt hun står for. Hun må ta sitt livs vanskeligste valg.

Til toppen

Svært lesverdig - en hyllest til familien og evnen til å tilgi.
Booklist

Andre utgaver

God natt, June
Bokmål Ebok 2015
God natt, June
Bokmål Heftet 2016
God natt, June
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015
Anmeldelser God natt, June

«En av årets favoritter.»
Chicklitplus.com

«Delvis kriminalmysterium og delvis kjærlighetsroman, men også en påminnelse om at vi kan lære både å tilgi, angre (hvis det er nødvendig) og gå nye veier hvis det er det vi velger.» 
Bookreporter 

«Sarah Jios herlige og oppløftende roman kommer garantert til å smelte selv de mest kyniske, og den fortjener toppkarakter.» 
Historical Novel Society

«Svært lesverdig - en hyllest til familien og evnen til å tilgi.» 
Booklist

Til toppen

Om forfatter Sarah Jio

Sarah Jio har skrevet sju romaner som alle er blitt bestselgere i USA. Bøkene hennes utgis i 22 land. Hun bor i Seattle sammen med sine tre små sønner.

Til toppen