Før du døde (Heftet)

Serie: Siri Bergman 3

Forfatter:

og

Øyvind Reisegg (Oversetter)

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 418
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Innan du dog
Oversatt av: Reisegg, Øyvind
Serie: Siri Bergman
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9788205547087
Omtale Før du døde
Dette er den tredje boken om psykologen Siri Bergman. En tenåringsjente påvirket av narkotika er vitne til et brutalt mord i en park i et av Stockholms beste strøk. Hun ser både offer og gjerningsmann, men hukommelsen klarer ikke å skille mellom faktiske hendelser og groteske hallusinasjoner, og gjør henne uegnet som vitne.
  
Psykologen Siri Bergman har endelig fått balanse i livet sitt. Hun er nybakt mamma og har et godt forhold med samboeren Markus. Så går hun gjennom en kasse med gamle papirer som har tilhørt hennes første mann, Stefan, som tok livet av seg. Hun finner en usannsynlig kobling til mordet i parken, en kobling som er vanskelig å bortforklare.
  
Selv om Siri tror at hun har kommet over Stefans selvmord, klarer hun ikke å slippe tanken på at hans død har noe med mordet i parken å gjøre. Da hun begynner å undersøke saken på egen hånd, samtidig som hun ufrivillig trekkes inn i det som har skjedd, begynner livet å falle sammen rundt henne. Hun mister grepet om tilværelsen og går fra å jakte på sannheten til selv å bli jaget.    «Den tredje boken om psykologen Siri og den beste hittil. Uhyre spennende ...»
Lotta Olsson, DN «Kjempespennende!»
Tine Sundal, blogger

Til toppen

Andre utgaver

Før du døde
Bokmål Ebok 2014
Før du døde
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020

Flere bøker av Camilla Grebe og Åsa Träff:

Bøker i serien