Når isen brister (Heftet)

Serie: Jentene og mørket 1

Forfatter:

Elisabeth Bjørnson (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 473
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Älskaren från huvudkontoret
Oversatt av: Bjørnson, Elisabeth
Serie: Jentene og mørket
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788205535084
Omtale Når isen brister
Kvalitetskrim fra vinneren av Glassnøkkelen 2018. Emma har en elsker. En elsker som er alt hun har drømt om og mer til. Det er bare ett problem. Han er direktør i kleskjeden hun jobber for. En praktisk detalj, men samtidig veldig pirrende.
 
Etter forlovelsesmiddagen deres forsvinner Jesper sporløst. Og ikke lenge etter blir en ung kvinne funnet brutalt myrdet i det flotte huset hans, i en fasjonabel forstad til Stockholm. Peter Lindgren er en resignert, men rutinert politietterforsker. Han får hjelp av atferdsforskeren Hanne Lagerlind i etterforskningen av det bestialske drapet på den unge kvinnen. Drapet har tydelige likheter med en ti år gammel sak, som fortsatt er uløst.
  
Hvem er den drepte kvinnen? Har drapet noe med den gamle saken å gjøre? Og hvor er den forsvunne elskeren? «Camilla Grebe står støtt på egne bein som krimforfatter...» Jarle Natland, Stavanger Aftenblad«Jeg klarte ikke å legge den fra meg; den kryper under huden på deg og blir der.» Liv Lysaker, LO Media«Camilla Grebe har skrevet en spennende og overraskende psykologisk thriller som jeg slet med å legge fra meg.» Elin Brend Bjørhei, Bokelskerinnen (blogg)

Til toppen

Andre utgaver

The ice beneath her
Engelsk Heftet 2016
The ice beneath her
Engelsk Heftet 2017
Når isen brister
Bokmål Innbundet 2017
Når isen brister
Bokmål Ebok 2017
Når isen brister
Bokmål Nedlastbar lydbok 2018

Flere bøker av Camilla Grebe:

Bøker i serien