Etterspill (Heftet)

om ekteskap og separasjon

Serie: Gyldendal pocket 

Forfatter:

Agnete Øye (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 174
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Aftermath
Oversatt av: Øye, Agnete
Serie: Gyldendal pocket
ISBN/EAN: 9788205542372
Omtale Etterspill
«Denne boka er en lindring for alle som har befunnet seg på den oppløste familiens søppelhaug.» San Francisco Chronicles I 2009 gjennomgår Rachel Cusk et samlivsbrudd, og i ruinene av ekteskapet står en hudløs kvinne med sine to døtre. Hun er sint og sårbar, og samtidig må hun definere rollen som kvinne, mor og menneske på ny. Som separert kjenner hun seg kastet ut av fellesskapet av mer vellykkede, gifte venner som trenger seg på med velmenende råd. Kan hun gjenfinne en hverdag for seg og sine når ingenting kjennes normalt?Etterspill utkom på engelsk i 2012 og foregriper på mange måter den bejublede Omriss-trilogien (Gyldendal 2018-2019), som gjorde Rachel Cusk verdenskjent. Hun er hyllet som en briljant observatør og stilist. I Etterspill vender hun blikket innover og kombinerer sylskarp analyse med en rå og personlig granskning av et menneske i krise. «Det er ei sjeldan lesaroppleving.»
Sofie Braut, Stavanger Aftenblad «Denne boken er glimrende (...) Og den viser oss at litteraturen, i likhet med livet, er mest intens når alt står på spill.»
Bernhard Ellefsen, Morgenbladet «Denne boka er en lindring for alle som har befunnet seg på den oppløste familiens søppelhaug.» San Francisco Chronicles  «En eksepsjonell formidler av kvinnelig erfaring.»
Financial Times

Til toppen

Andre utgaver

Etterspill
Bokmål Innbundet 2020
Etterspill
Bokmål Ebok 2020

Flere bøker av Rachel Cusk:

Bøker i serien