En godt bevart hemmelighet (Heftet)

Serie: Clifton-krøniken 3

Forfatter:

Einar Blomgren (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 430
Forlag: Vigmostad & Bjørke
Språk: Bokmål
Originaltittel: Best kept secret
Oversatt av: Blomgren, Einar
Serie: Clifton-krøniken
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9788241911989
Omtale En godt bevart hemmelighet
Tredje bind i den internasjonale suksessen Clifton-krøniken
Ingen kan holde på en hemmelighet til evig tid
1945. Avstemningen i Overhuset om hvem som skal arve Barrington-familiens formue, har endt uavgjort. Lordkanslerens stemme vil få en avgjørende rolle i Harry Clifton og Giles Barringtons liv.
Harry drar tilbake til USA for å promotere sin siste roman, mens hans kjære Emma setter seg fore å finne den lille jenta som ble funnet etterlatt på farens kontor den kvelden han ble drept.
Parlamentsvalget står for døren, og Giles Barrington skal forsvare setet sitt i Underhuset. Han blir sjokkert over å høre hvem som er motkandidaten. Men når alt kommer til alt, er det Sebastian Clifton, Harry og Emmas sønn, som skal komme til å avgjøre onkelens skjebne.
En godt bevart hemmelighet er tredje bind i Archers episke familiesaga. Den byr på en sjokkerende avsløring, men åpner også opp for flere nye spørsmål.
«Enestående! En saga om makt, forræderi og bittert hat.»
Booklist
«Evnen til å fortelle en god historie er en fantastisk og uvanlig gave Archer har.»
The Times
Jeffrey Archer er en av verdens mest solgte forfattere, og har solgt over 270 millioner bøker på verdensbasis. Han har utgitt over 30 bøker, blant andre romanene Kane og Abel (no. 2012) og Fanget av fortiden (no. 2013). En godt bevart hemmelighet er tredje bind i hans nye serie Clifton-krøniken, som så langt i norsk oversettelse består av bøkene Bare tiden vil vise og Fedrenes synder (begge utgitt i 2014). Forfatteren er gift og har to voksne sønner. Han bor i London og Cambridge.

Til toppen

Andre utgaver

En godt bevart hemmelighet
Bokmål Ebok 2015
En godt bevart hemmelighet
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020

Flere bøker av Jeffrey Archer:

Bøker i serien