Dette var et menneske (Heftet)

Serie: Clifton-krøniken 7

Forfatter:

Einar Blomgren (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 491
Forlag: Vigmostad Bjørke
Språk: Bokmål
Originaltittel: This was a man
Oversatt av: Blomgren, Einar
Serie: Clifton-krøniken
Serienummer: 7
ISBN/EAN: 9788241916540
Omtale Dette var et menneske
Dette var et menneske åpner med et skudd som avfyres. Men hvem dro i avtrekkeren? Og hvem er det som dør? Giles Barrington avdekker sannheten om ektefellen Karin. Er hun spion, eller en brikke i et større spill? Harry Clifton bestemmer seg for å skrive sitt hovedverk, mens kona Emma får en uventet telefon, og et jobbtilbud, fra Margaret Thatcher.
Sebastian Clifton blir styreleder i banken Farthings Kaufman, men ikke uten komplikasjoner. Sebastians datter Jessica blir utvist fra kunsthøyskolen, men tanten hennes kommer henne til unnsetning.
Imens gjør Lady Virginia seg klar til å rømme landet for å unngå kreditorene. Så dør hertuginnen av Hertford, og nye muligheter åpner seg for Lady Virginia, som ikke har gitt opp tanken på å trumfe familiene Clifton og Barrington.
Og så endrer alt seg. Tragedien rammer Clifton-familien på en måte de ikke hadde forutsett.
Dette var et menneske er den sjuende og siste boken i den spennende Clifton-krøniken.
Jeffrey Archer er en av verdens mest populære forfattere og har solgt mer enn 70 millioner bøker på verdensbasis. Han har utgitt over 35 bøker, blant andre romanene Kane og Abel (no. 2012) og Fanget av fortiden (no. 2013). Dette var et menneske er sjuende bind i Clifton-krøniken, som så langt i norsk oversettelse består av bøkene Bare tiden vil vise, Fedrenes synder (begge utgitt i 2014), En godt bevart hemmelighet og Ønsk deg ikke for mye (begge utgitt i 2015), Mektigere enn sverdet (utgitt i 2016) og Men timen kommer (2017). Forfatteren er gift og har to voksne sønner. Han bor i London og Cambridge.
www. jeffreyarcher.com

Til toppen

Andre utgaver

Dette var et menneske
Bokmål Innbundet 2017

Flere bøker av Jeffrey Archer:

Bøker i serien