Elsker deg av hele mitt hjerte (Heftet)

Forfatter:

Karina Loka (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 280
Forlag: Hermon
Språk: Bokmål
Originaltittel: Truly, madly, deeply
Oversatt av: Loka, Karina
ISBN/EAN: 9788230215715
Omtale Elsker deg av hele mitt hjerte
Med en kombinasjon av romantikk og familiedrama er denne spennende og tankevekkende romanen et vitnesbyrd som minner oss om å våge å leve livet og elske andre uten å la frykten få overtak. I skyggen av store tap, nytter det nemlig ikke å leve halvhjertet. Man må leve livet fullt og helt.

Da atten år gamle Tommy Baxter forteller familien at han har bestemt seg for å begynne som politirekrutt rett etter videregående, nekter moren hans, Reagan, å godta det. Hun sørger tross alt fortsatt over faren som døde i terrorangrepet i New York, og hun er fast bestemt på å holde sønnen utenfor fare. Luke, faren til Tommy, er imidlertid stolt av valget sønnen har tatt. Han tror Tommy kan bli en dyktig politimann med et godt hjerte.
Samtidig er Tommy forelsket for aller første gang. Det nydelige forholdet til Annalee Miller er nesten for godt til å være sant. I det siste har hun imidlertid ikke følt seg så bra, og testresultater avslører det utenkelige.

Mens kjæresten begynner å kjempe for livet, drives Tommy til å finne ut mer om omstendighetene rundt fødselen sin og den bestefaren han aldri fikk møte. Han oppdager noe som ryster hele hans verden.

Til toppen