For evig og alltid (Heftet)

Forfatter:

Karina Loka (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 285
Forlag: Hermon
Språk: Bokmål
Originaltittel: Just once
Oversatt av: Loka, Karina
ISBN/EAN: 9788230217160
Omtale For evig og alltid
FOR EVIG OG ALLTID er en fengslende historisk roman fra andre verdenskrig. Det er en fortelling om kjærlighet og tap - og om en families hjerteskjærende møte med Alzheimers sykdom.

Året er 1941. Irvel Holland er sammen med Sam, men forelsket i hans yngre bror, Hank. Hverdagen er preget av nyhetene om krigen som foregår i Europa. Så skjer det utenkelige - Pearl Harbor blir angrepet. Med ett blir livet snudd på hodet. Sam har vervet seg til militæret, mens Hank og Irvel tar opp kampen på hjemmebane. Er det noe de kan bidra med for å stanse onde herskere og befri jøder fra konsentrasjonsleirer?

Mens Sam kjemper i Europa, oppstår en unektelig kjemi mellom Irvel og Hank, men ingen av dem tør krysse den linjen. Så en dag dukker to menn fra militæret opp i Irvels klasserom som ønsker å rekruttere henne til hemmelig kodearbeid og spionvirksomhet - men det kan hun ikke fortelle til noen.

Irvel er fanget mellom to brødre på hver sin side av havet. Kan kjærligheten finne en vei selv om hjertet er knust av sorg?

Til toppen