Det søte liv - Kaker for enhver smak (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 328
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202554460
Omtale Det søte liv - Kaker for enhver smak

Garantert vellykkede kakeoppskrifter!

Her får du en kakebok stappfull av velprøvde oppskrifter og smakfulle bilder. For å gjøre det enkelt for deg, har Kristine Ilstad delt boka inn i kapitler etter smak - slik at alle enkelt kan finne sine favoritter. Vanilje, sitrus, bær, frukt, kaffe, sjokolade, karamell, nøtter, krydder og lakris! Innenfor hvert smakskapittel finner du et rikholdig innhold av flere typer både store og små kaker. Ditt søte liv samlet mellom to permer!

Dette er en unik og variert samling av velutprøvde kakeoppskrifter med utgangspunkt i de smakene hun ser slår aller best an blant leserne av den populære kakebloggen Det søte liv. De enkle og gjennomprøvde oppskriftene er årsaken til at hun er så populær. Boka viderefører samme lettleste og inspirerende stil som kjennetegner både bloggen og den første boka. Du får 226 oppskrifter på de mest populære og velprøvde kakene.

Kristine gir deg sine personlige tips for hva som skal til for å lykkes med bakingen, i tillegg til ideer til hva du kan variere med av enda flere smaker. Fordi Kristine selv har laget og smakt alle oppskriftene, vet hun hva som fungerer - og hva som ikke fungerer. Hun har basert alle oppskriftene på helt grunnleggende baketeknikker, som du finner forklaringer på i boka, og med mye eller lite bakeerfaring vil du få til alle oppskriftene. Du er med andre ord i trygge hender når du henter frem boka for å lage det som skal bli måltidets søte punktum.

Dette er rett og slett fantastisk gode kaker – for enhver anledning og for enhver smak!

 

Til toppen