Det søte liv - Julens deiligste kaker (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 328
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202662486
Omtale Det søte liv - Julens deiligste kaker

Endelig kaketid!

Nå er vi snart inne i tiden der det er innafor å ha kaker i alle størrelser lett tilgjengelig hele tiden. Så her er en bok vi har ventet på lenge. Julens deiligste kaker. Og "jul?" sier du. "Ja!" sier vi. For her får du rett og slett skikkelig gode kaker som i grunnen passer hele året.

Spiselige julegaver
Blant bokas over 200 oppskrifter er det flere som egner seg som spiselige julegaver. Alle oppskriftene er enkle og med grundig forklaring av fremgangsmåte. Boka er rikt illustrert med Kristines egne kakebilder, og Kristine deler sine personlige tips for hva som skal til for å lykkes med julebaksten. Kom i gang og få unna litt nå, så kan du senke skuldrene i god tid før jul.


La deg friste
Her har du alle oppskriftene du trenger for å skape den gode, søte stemningen! I boka er det et bredt omfang av julekaker, og i tillegg til alle de tradisjonelle julekakene, også moderne klassikere, selskapskaker, formkaker, gjærbakst, berømte utenlandske julekaker og konfekt. I tillegg til kakene finner du brød, rundstykker og kjeks som kan egne seg til julefrokosten og ostefatet, samt et rikholdig kapittel med smakfulle juledesserter.  Å fylle huset med deilige dufter gjør garantert godt for kropp og sinn. 


Dette får du i boka:

Kristines baketips
Tradisjonelle julekaker
Moderne julekaker
Myke julekaker
Julens selskapskaker
Utenlandske julekaker
Gjærbakst til jul
Konfekt
Juledesserter
Tips til spiselige gaver

Kristine Ilstad driver bloggen Det søte liv (www.detsoteliv.no), som er Norges største kakeblogg. Med boka Det søte liv – Julens deiligste kaker har Ilstad laget et nytt, folkelig standardverk innen julebakst. 

Til toppen

Flere bøker av Kristine Ilstad: